αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑυτές είναι οι κορυφαίες 20 αεροπορικές παγκοσμίως, για το 2022

Αυτές είναι οι κορυφαίες 20 αεροπορικές παγκοσμίως, για το 2022

Κάποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν μια πολύ καλύτερη εμπειρία από κάποιες άλλες. Το AirlineRatings.com μόλις ανακοίνωσε την λίστα με τις κορυφαίες 20 αεροπορικές παγκοσμίως για το 2022 και η Qatar Airways κέρδισε το 1ο βραβείο. Ακολουθούν οι 20 κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και τι χρειάζεται για να μπει κανείς στη λίστα.

Δύο σημεία είναι που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον: για να εξασφαλίσουν υψηλή θέση, οι αεροπορικές εταιρείες θα πρέπει να έχουν επτάστερη αξιολόγηση στην ασφάλεια και να επιδεικνύουν ηγεσία στην καινοτομία για την άνεση των επιβατών. Στην κατάταξη η Qatar Airways  κέρδισε την πρώτη θέση λόγω της “καινοτομίας στην καμπίνα, τις υπηρεσίες επιβατών και της δέσμευσης της να συνεχίσει να λειτουργεί κατά την πανδημία της COVID”.

Οι κορυφαίες 20 αεροπορικές παγκοσμίως, σύμφωνα με το AirlineRatings.com είναι:

Qatar Airways
Air New Zealand
Etihad Airways
Korean Air
Singapore Airlines
Qantas
Virgin Australia
EVA Air
Turkish Airlines
All Nippon Airways
Cathay Pacific Airways
Virgin Atlantic
Japan Air Lines
JetBlue
Finnair
Emirates
Hawaiian
Air France/KLM
Alaska Airlines
British Airways

“Εστιάζουμε στην ηγεσία και σε αεροπορικές που καινοτομούν για να κάνουν πραγματικά τη διαφορά στην εμπειρία των επιβατών”, σχολίασε ο Geoffrey Thomas, αρχισυντάκτης της AirlineRatings.com και πρόσθεσε: “φυσικά, αυτή την περίοδο, η αεροπορική βιομηχανία βρίσκεται κάτω από πρωτοφανή πίεση καθώς προσπαθεί να ανακάμψει από τα χαμηλά της πανδημίας της COVID-19”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − eight =