αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτές είναι οι καλύτερες πόλεις του κόσμου για να «αποβιβαστείς» ως digital νομάς αυτή τη στιγμή. Καμία Ελληνική πόλη στο top-100

Αυτές είναι οι καλύτερες πόλεις του κόσμου για να «αποβιβαστείς» ως digital νομάς αυτή τη στιγμή. Καμία Ελληνική πόλη στο top-100

Ένα από τα πιο γνωστά sites, το οποίο αποτελεί «οδηγό» για πολλούς ψηφιακούς νομάδες σε όλο τον κόσμο, είναι το Nomadlist.com. Και είναι αυτό που έφτιαξε την λίστα που θα δεις παρακάτω. Είναι οι καλύτερες πόλεις για digital νομάδες αυτή τη στιγμή.

Στο εν λόγω website κάποιος μπορεί να βρει χρήσιμες πληροφορίες και κυρίως να δει ποιες χώρες ή πόλεις είναι… οι πιο φιλόξενες για τέτοιου είδους επαγγελματίες. Το site εξετάζει μια σειρά από παραμέτρους, όπως το κόστος διαμονής, την ταχύτητα του ίντερνετ, τη διασκέδαση ή την ασφάλεια. Ενώ παίζει ρόλο και η βαθμολογία που έχουν βάλει στην εκάστοτε περιοχή οι νομάδες.

Κάπως έτσι διαμορφώνονται διάφορες λίστες. Παρακάτω θα δεις τις 10 καλύτερες πόλεις για να εργαστείς ως digital νομάς αυτή την στιγμή. Στην κορυφή είναι η Μπανγκόκ στην Ταΐλάνδη. Ενώ ακολουθεί το Μπαλί και η Λισαβόνα. Στην 4η θέση το Μπουένος Άιρες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι καμία Ελληνική πόλη δεν βρίσκεται στο Top-100. Η πρώτη Ελληνική πόλη που συναντάμε στην λίστα είναι η Αθήνα, στη θέση 147.

Η λίστα ανανεώνεται συνεχώς και η κατάταξη των πόλεων αλλάζει ανάλογα με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν. Μπορείς να δεις την πλήρη λίστα όπως διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο νησί που δεν χρειάζεσαι αυτοκίνητο: Πως είναι να δουλεύεις με το laptop σου από τις Σπέτσες

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 7 =