αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑυτές είναι οι θέσεις εργασίας που έχει ανοιχτές η Sellina στην Ελλάδα

Αυτές είναι οι θέσεις εργασίας που έχει ανοιχτές η Sellina στην Ελλάδα

Ανοιχτές θέσεις εργασίας έχει η Selina στην Ελλάδα. Όπως έγραφε το It’s Possible από τον Απρίλιο, το brand έρχεται στην Ελλάδα. Πρόκειται για το brand σου επιτρέπει να ταξιδέψεις σε διάφορα μέρη. Αλλά όχι μόνο αυτό. Με τη βοήθεια της Selina μπορείς να βρεις κατάλυμα για να μείνεις, και δραστηριότητες για να κάνεις εκεί που θα πας. Γνωρίζοντας όλες τις τιμές για το κάθε ένα, από την αρχή.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ίσως ένα άλλο στοιχείο: Η Selina προσπαθεί να δημιουργεί κοινότητες στα ταξίδια που πραγματοποιούνται μέσα από αυτή. Προσπαθεί να συγκεντρώνει σε ένα μέρος, δηλαδή, ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα. Αν για παράδειγμα είσαι ένα ψηφιακός νομάς, που θες να πας σε μια τοποθεσία για να κάνεις διακοπές ενώ παράλληλα δουλεύεις από το laptop σου, η Selina είναι μια καλή λύση για να βρεις το που ακριβώς θα μείνεις, τις δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις εκεί, ενώ παράλληλα θα μπορείς να γνωρίσεις και άλλους ψηφιακούς νομάδες.

Τώρα ήρθε η ώρα για την επίσημη «αποβίβαση» στην Ελλάδα (έχει προηγηθεί η δημιουργία των γραφείων της εταιρίας στο κέντρο της Αθήνας). Όπως ανακοίνωσε η Selina, θα δημιουργήσει την πρώτη της ξενοδοχειακή μονάδα στην χώρα μας, και συγκεκριμένα στην Μακρινίτσα- τον παραδοσιακό οικισμό που ανήκει στον Δήμο Βόλου.

Οι ανοιχτές θέσεις είναι αυτές που θα δεις παρακάτω, ενώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικές πληροφορίες και να στείλεις το βιογραφικό σου εδώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του It’s Possible, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, αναμένεται να γίνει και το λανσάρισμα στου πολυχώρου της Selina (θα περιέχει ανάμεσα σε άλλα: ξενοδοχείο, χόστελ, σινεμά και coworking spaces) στο κέντρο της Αθήνας.

Ανοιχτές θέσεις

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + 11 =