αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτά τα 3 sites σε βοηθούν να βρεις δωρεάν σπίτι για διαμονή, αν είσαι ταξιδιώτης. Με μόνο μια προϋπόθεση

Αυτά τα 3 sites σε βοηθούν να βρεις δωρεάν σπίτι για διαμονή, αν είσαι ταξιδιώτης. Με μόνο μια προϋπόθεση

Ας υποθέσουμε ότι ότι σου αρέσουν τα ταξίδια. Πράγμα καθόλου σπάνιο. Έχεις βρει τον επόμενο προορισμό που θες να πας. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα: Δεν έχεις που να μείνεις εκεί, αφού πιθανόν δεν διαθέτεις αρκετά χρήματα στο πορτοφόλι σου. Στην εποχή του ίντερνετ όμως, όλα είναι πιο εύκολα.

Υπάρχουν sites που σε βοηθούν να βρεις δωρεάν σπίτι για διαμονή. Με μια προϋπόθεση: Να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού. Διότι πολύ απλά, από την άλλη μεριά ο ένοικος του σπιτιού θέλει να φύγει και αυτός διακοπές, και έτσι χρειάζεται κάποιον να του συντηρεί το σπίτι όσο αυτός θα λείπει. Μιλάμε, δηλαδή, για μια win-win συμφωνία. Ο σπιτονοικοκύρης θέλει κάποιον να του συντηρεί το σπίτι όσο θα λείπει, ενώ εσύ την ίδια στιγμή θα έχεις ένα δωρεάν κατάλυμα, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ακούγεται ενδιαφέρον; Όντως είναι. Και τέτοιου είδους sites γίνονται όλο και πιο διαδεδομένα. Ακολουθούν 3 από αυτά, για να ρίξεις μια ματιά. Και γιατί όχι, να ετοιμάσεις το επόμενο ταξίδι σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + 19 =