αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτά είναι τα smartphones με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2019

Αυτά είναι τα smartphones με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2019

Τελικά, τι κινητά αγόρασαν οι καταναλωτές το 2019; Σύμφωνα με την Counterpoint Research το καλύτερο σε πωλήσεις smartphone του 2019 είναι το iPhone XR.

Τα κορυφαία iPhone του 2019

Στην έκθεση που δημοσίευσε, η γνωστή εταιρεία αναλύσεων αναφέρει ότι το iPhone XR εκτός από το καλύτερο σε πωλήσεις smartphone του 2019, έχει καταφέρει να κάνει τις καλύτερες πωλήσεις από κάθε άλλο iPhone.

Επιπλέον, η έκθεση σημειώνει ότι το iPhone XR από το τέταρτο τρίμηνο του 2018 μέχρι και το τρίτο τρίμηνο του 2019 παραμένει σταθερά το πιο δημοφιλές smartphone της αγοράς.

Εκτός από το iPhone XR, η Apple έχει ένα ακόμη smartphone στη λίστα των καλύτερων έξυπνων τηλεφώνων σε πωλήσεις για το 2019. Το iPhone 11 κατέχει την πέμπτη θέση, και αποδεικνύει τον ισχυρισμό ότι οι καταναλωτές της Apple προτιμούν πιο οικονομικές λύσεις.

Οι συσκευές των υπολοίπων εταιρειών

Η Samsung έχει στη λίστα τρία μοντέλα και ανήκουν όλα στη σειρά A, τα Samsung Galaxy A10, A50 και A20. Τα νέα smartphones της εταιρείας έχουν ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά, ενδιαφέρον σχεδιασμό και προσιτές τιμές. Αυτό αποτελεί απόδειξη ότι η στροφή της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας προς τα mid-range ήταν μία αρκετά καλή κίνηση.

Ισχυρή παρουσία έχει και η Oppo με επίσης τρία smartphones. Η σειρά Α τα πήγε καλά τόσο στην Κίνα όσο και σε άλλες αγορές, με τα Oppo A9, A5s και Α5 να είναι τα κορυφαία της εταιρείας. Τη λίστα συμπληρώνουν τα Xiaomi Redmi 7A και Huawei P30.

Οι καταναλωτές προσέχουν πόσα ξοδεύουν

Συνολικά, φαίνεται ότι οι καταναλωτές προσελκύονται περισσότερο από smartphones με πιο λογικές τιμές, τα οποία έχουν καλά χαρακτηριστικά. Επίσης, παρατηρείται μία τάση προς τα πιο επώνυμα brands. Αυτός ίσως είναι και ο λόγος που η Samsung στράφηκε προς τη δημιουργία και κυκλοφορία Lite εκδόσεων των flagships της, Galaxy S10 και Galaxy Note 10.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − 3 =