αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτά είναι τα posts που μπορούν να σε κάνουν αντιπαθή στα social media (και καλό είναι να τα αποφύγεις)

Αυτά είναι τα posts που μπορούν να σε κάνουν αντιπαθή στα social media (και καλό είναι να τα αποφύγεις)

Υπάρχουν μερικά posts στα social media που πρέπει να αποφεύγεις αν δεν θέλεις οι άνθρωποι που σε ακολουθούν να το βάλουν στα… πόδια. Ποια είναι αυτά τα posts;;;

Ποια posts στα social media δεν πρέπει να κάνεις ή καλό θα ήταν να τα αποφεύγεις; Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε εμείς να σου πούμε ή να σε περιορίσουμε στο τι θα ποστάρεις ή όχι αλλά αν φροντίζεις την εικόνα σου ή αν η δουλειά σου είναι τέτοια θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός με αυτά που ποστάρεις.

Γιατί μην ξεχνάς ότι δεν τα βλέπουν μόνο οι φίλοι και η οικογένειά σου αλλά και άλλα άτομα που δεν σε γνωρίζουν προσωπικά.

Υπερβολική διαφήμιση

Ας πούμε πως έχεις μια επιχείρηση ή έχει ο αδερφός σου, ο ξάδερφός σου κοκ. Μην το παρακάνεις, λοιπόν, με την υπερπροβολή και τη διαφήμιση της επιχείρησης.

Δεν θέλεις οι φίλοι σου να βλέπουν διαρκώς περιεχόμενο από εσένα που να διαφημίζεις την υπέροχη καφετέρια ή το υπέροχο εστιατόριο, γι΄αυτό άλλωστε υπάρχουν τα ειδικά pages. Αυτό καταντάει κουραστικό για τον άλλον και δεν επιτυγχάνεις τίποτα.

Αρνητικό ή υποτιμητικό περιεχόμενο

Υπάρχει ο χρόνος και ο χώρος για να εκφράσεις τις ανησυχίες σου και την αρνητική σου γνώμη για κάτι και αυτός ίσως να μην είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρέπει να τους αντιμετωπίζεις όλους με σεβασμό και ευγένεια, ειδικά αν διαχειρίζεσαι ένα page στο Facebook, θα πρέπει να είσαι ευγενικός με τους πελάτες (ο πελάτης έχει πάντα δίκιο) και να έχεις επιχειρήματα.

Posts με ορθογραφικά λάθη

Όχι, όχι, όχι! Greeklish και ορθογραφικά… αυτή η μάστιγα! Αν δεν γνωρίζεις πως γράφεται μια λέξη καλύτερα να τη googlαρεις παρά να το ρισκάρεις.

Πρόσεχε το περιεχόμενό σου γιατί το διαβάζει κόσμος… δεν είναι το προσωπικό σου ημερολόγιο.

Το ίδιο μήνυμα σε όλα τα social media

Είναι κουραστικό! Αν γράφεις τα ίδια στο Facebook, στο Twitter και το Instagram τότε είναι λίγο κουραστικό και βαρετό.

Παράλληλα, μπορεί στα διαφορετικά social να έχεις και διαφορετικό κοινό, επομένως θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο με τον οποίο απευθύνεσαι σε αυτό.

Μη ακριβές περιεχόμενο

Πρόσεχε τι ανεβάζεις! Μην ανεβάζεις περιεχόμενο που δεν γνωρίζεις ότι είναι 100% αληθές καθώς εσύ εκτίθεσαι και γίνεσαι μέρος της διάδοσης ψευδούς πληροφορίας…

Φρόντισε ό,τι ανεβάζεις να το έχεις εξακριβώσει και να μπορείς να το υποστηρίξεις.

Πηγή: ipop.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + sixteen =