αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτά είναι τα 2+ 1 νέα Pokemon που μπήκαν στον κόσμο του Pokemon Go

Αυτά είναι τα 2+ 1 νέα Pokemon που μπήκαν στον κόσμο του Pokemon Go

Φτάσαμε στην σημαντική ημερομηνία της 12ης Δεκεμβρίου, για τους παίκτες του Pokemon Go. Γιατί ακριβώς είναι σημαντική; Γιατί, όπως είχε ανακοινώσει η Niantic πριν μερικές ημέρες, στην εν λόγω ημερομηνία θα βλέπαμε νέα Pokemon στο παιχνίδι.

Ωστόσο, όσοι βγήκαν σήμερα για να κυνηγήσουν νέα Pokemon, μάλλον… απογοητεύτηκαν, αφού δεν βρήκαν μπροστά τους κάποιο καινούργιο «τερατάκι». Τι ακριβώς συμβαίνει: Όπως σημειώνει το αμερικανικό site Polygon.com, όντως προστέθηκαν νέα Pokemon στο δημοφιλές mobile game. Δεν είναι όμως ολόκληρη η δεύτερη γενιά. Πρόκειται για δύο συγκεκριμένα Pokemon: το Pichu και το Togepi. Τα οποία, όπως και στις κλασικές κασέτες, τα εντόπιζες μόνο μέσω αυγών.

Το ίδιο ισχύει και τώρα. Για να τα αποκτήσει ένας παίχτης, πρέπει να βρει κάποιο αυγό και στη συνέχεια από εκεί να βγουν τα εν λόγω Pokemon. Όπως θα δείτε στο παραπάνω επίσημο βίντεο, γίνεται αναφορά και σε «επιλεγμένα άλλα Pokemon» που μπήκαν στο παιχνίδι, χωρίς να δίνονται περαιτέρω στοιχεία.

Και ακόμα μια έκπληξη: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο παιχνίδι μπαίνει μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου και ένας «Special Pikachu». Ο οποίος θα φορά κάποιο καπέλο. Ωστόσο μέχρι τώρα δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για αυτήν την περίπτωση.

Μένει βέβαια να δούμε πότε θα μπει στο παιχνίδι ολόκληρη η δεύτερη γενιά. Κάτι που σύμφωνα με πολλά ξένα sites, αναμενόταν να γίνει σήμερα, μετά και την τελευταία αινιγματική ανακοίνωση της Niantic. Αναμονή…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − ten =