αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτά είναι τα 10 «χρυσά» brands, που κρατούν καλή φήμη επί μια 10ετια στην Ελληνική αγορά

Αυτά είναι τα 10 «χρυσά» brands, που κρατούν καλή φήμη επί μια 10ετια στην Ελληνική αγορά

Φέτος, είναι μία χρονιά σταθμός για το θεσμό των Famous Brands, που υποστηρίζεται από την Hill + Knowlton Strategies και την GOD Re-Inventing communications και συμπληρώνει 10 χρόνια συνεχούς μέτρησης της φήμης στην Ελληνική αγορά.

Για πρώτη φορά παρουσιάζονται οι μάρκες που κατέκτησαν επί μια δεκαετία την Νο.1 θέση καλής φήμης με την ψήφο των καταναλωτών (10ετία 2008-2017). Η διάκριση στα Famous Brands προκύπτει, κάθε χρόνο, από ανεξάρτητη έρευνα, στην οποία οι ίδιοι οι καταναλωτές καλούνται να αναδείξουν αυθόρμητα (χωρίς λίστα) τις μάρκες με την καλύτερη φήμη σε 42 προϊοντικές κατηγορίες.

Δείτε τις Χρυσές Μάρκες που κατακτούν την Νο.1 θέση καλής φήμης, στην κατηγορία τους σταθερά για μια 10ετια σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας Famous Brands.

Η σειρά είναι με βάση το Υψηλότερο σκορ καλής φήμης.

Όπως ανέφερε η Ελένη Κωνσταντινίδη, CEO της Hill + Knowlton Strategies: «Ζούμε στην νέα διαδραστική εποχή όπου όλα αλλάζουν, ξεκινώντας από τον ίδιο τον καταναλωτή – πελάτη. Το marketing καλείται να πλοηγηθεί επιτυχώς στο νέο μεταβαλλόμενο περιβάλλον, του Reputation Economy, όπου το νέο νόμισμα είναι η Εμπιστοσύνη». Η καλή Φήμη αποτελεί ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και το διαβατήριο που εξασφαλίζει στις εταιρίες και τις μάρκες την διαχρονική ανάπτυξη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + 1 =