αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτά είναι τα 10 κινητά με τις μεγαλύτερες πωλήσεις- Ένα φθηνό στην κορυφή

Αυτά είναι τα 10 κινητά με τις μεγαλύτερες πωλήσεις- Ένα φθηνό στην κορυφή

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση, το πιο δημοφιλές smartphone στον κόσμο για το έτος 2021 δεν ήταν ένα iPhone ή ένα τηλέφωνο Android υψηλής τεχνολογίας, αλλά το προσιτό Galaxy A12 της Samsung.

Δεδομένης της μικρότερης σειράς και της τεράστιας δημοτικότητάς του, το βασικό iPhone είναι συνήθως το τηλέφωνο με τις περισσότερες πωλήσεις κάθε έτους, εδώ και πολλά χρόνια.

Στον χώρο της προηγμένης τεχνολογίας, αυτό θα ήταν επίσης σωστό, αλλά το Android κυριαρχεί στον προϋπολογισμό και αυτό συνήθως οδηγεί στο ότι ένα από τα τηλέφωνα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις κάθε χρόνο είναι μια πιο προσιτή συσκευή.

Το 2021, το πιο δημοφιλές smartphone ήταν το Galaxy A12 της Samsung, σύμφωνα με την Omdia. Αυτή είναι μια από τις πιο προσιτές προτάσεις της εταιρείας και πωλείται αυτή τη στιγμή πωλείται στις μεγάλες αλυσίδες για 179,90€, όπως σημειώνει το techmaniacs.gr.

Υπήρχαν δύο άλλα οικονομικά τηλέφωνα Android που μπήκαν στην πρώτη δεκάδα, με το Galaxy A02 που κατέλαβε τη 10η θέση και το Redmi 9A που βρίσκεται στην 5η θέση.

Η Apple, εν τω μεταξύ, έχει καταλάβει όλες τις υπόλοιπες θέσεις της λίστας, με πιο δημοφιλές iPhone για το 2021 το βασικό μοντέλο της σειράς 12 και λιγότερο δημοφιλές το 13 Pro.

Samsung Galaxy A12 Top Sale 1

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × one =