αρχικηVIRALΑυτά είναι τα μεγαλύτερα brands του πλανήτη ανά χώρα (χάρτης)

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα brands του πλανήτη ανά χώρα (χάρτης)

Τα μεγαλύτερα brands του κόσμου, έχουν επεκταθεί σχεδόν παντού. Έχουν αξία πολλών δισεκατομμυρίων και τα λογότυπα τους είναι γνωστά σε μικρούς και μεγάλους. Κάποτε όμως, ξεκίνησαν σε κάποιο γκαράζ (που είναι και τις μόδας να λέμε), σε κάποια χώρα. Ο χάρτης που έφτιαξε η καλά ενημερωμένη ιστοσελίδα Ηow Much, αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες εταιρικές φίρμες σε επιλεγμένες χώρες. Και όπως θα δείτε είναι τόσο γνωστές διεθνώς που τις περισσότερες θα τις αναγνωρίσετε αμέσως. Αλλά ίσως να μην γνωρίζετε και την «εθνικότητά» τους.

Όπως θα δείτε η μεγάλη ανατροπή έχει γίνει στις ΗΠΑ αφού η Google φέτος ξεπέρασε την Αpple ενώ αξιοσημείωτη είναι η δεύτερη θέση της Νότιας Κορεάς με την Samsung και η τρίτη θέση της Κίνας με την τράπεζα ICBC. Μάλιστα οι τράπεζες είναι οι πιο μεγάλες και «δυνατές» εταιρικές φίρμες σε συνολικά επτά χώρες.

Πως θα διαβάστε τον χάρτη: Κάθε εταιρική φίρμα που θα δείτε, είναι η μεγαλύτερη στη χώρα που φαίνεται στον χάρτη. Η κάθε χώρα εμφανίζεται με διαφορετικά μέγεθος, που δεν αντιστοιχεί στη γεωγραφική έκταση αλλά στο μέγεθος της μεγαλύτερης εταιρείας που φιλοξενεί. Τα δε χρώματα υποδηλώνουν το πόσο ισχυρή είναι μια εταιρική φίρμα.

Πηγή: Huffington Post Greece

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − 8 =