αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτά είναι τα καλύτερα ελληνικά e-shops, σύμφωνα με τις αξιολογήσεις των χρηστών του BestPrice.gr

Αυτά είναι τα καλύτερα ελληνικά e-shops, σύμφωνα με τις αξιολογήσεις των χρηστών του BestPrice.gr

Ποια ηλεκτρονικά καταστήματα ξεχώρισαν για την εξυπηρέτηση που παρείχαν στους πελάτες τους τη χρονιά που μας πέρασε; Την απάντηση έδωσαν οι ίδιοι οι καταναλωτές μέσω των BestPrice Customer Review Awards 2021.

Το BestPrice.gr απένειμε, για 5η συνεχή χρονιά, τα BestPrice Customer Review Awards στα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατάφεραν να ξεχωρίσουν, με βάση τις αξιολογήσεις των χρηστών της Πλατφόρμας. 

Για την πρόκριση των καλύτερων ηλεκτρονικών καταστημάτων υπολογίστηκε ο μέσος όρος βαθμολογίας των αξιολογήσεων από τους χρήστες το προηγούμενο έτος, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τον συνολικό αριθμό των αξιολογήσεων όσο και το πλήθος τυχόν αρνητικών αξιολογήσεων.

Φέτος, οι “αριστούχοι” έμποροι που συγκέντρωσαν μέσο όρο βαθμολογίας πάνω από 4,2 στα 5, με βάση τις αξιολογήσεις των χρηστών, ήταν 165. Αξίζει να σημειωθεί ότι το BestPrice.gr εμπιστεύονται περίπου 4 εκατομμύρια χρήστες τον μήνα για την έρευνα αγοράς τους, σε πάνω από 3.300 ηλεκτρονικά καταστήματα.

Τα BestPrice Customer Review Awards αποτελούν μια πρωτοβουλία του BestPrice.gr στο πλαίσιο του οράματός του για την ανάδειξη και προώθηση των βέλτιστων πρακτικών του e-commerce, επιβραβεύοντας τα συνεργαζόμενα καταστήματα που προσφέρουν ποιοτική εξυπηρέτηση στους e-καταναλωτές. 

Περισσότερες πληροφορίες για τα BestPrice Customer Review Awards καθώς και η πλήρης λίστα των καταστημάτων είναι διαθέσιμες στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.bestprice.gr/customer-review-awards

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 4 =