αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτά είναι τα θέματα για τα οποία δεν πρέπει να μιλάς ποτέ στο γραφείο (και ίσως για κάποια έχεις μιλήσει ήδη)

Αυτά είναι τα θέματα για τα οποία δεν πρέπει να μιλάς ποτέ στο γραφείο (και ίσως για κάποια έχεις μιλήσει ήδη)

Μπορεί πολλές εταιρίες να έχουν δημιουργήσει αρκετά ελεύθερα περιβάλλοντα στο εσωτερικό τους, όμως είναι αλήθεια ότι ακόμα και σήμερα μάλλον είναι καλύτερο να μην μιλάς για κάποια συγκεκριμένα θέματα στο γραφείο. Από τις ερωτικές σχέσεις, μέχρι την πολιτική και την θρησκεία, υπάρχουν αρκετά πεδία για τα οποία θα πρέπει να αποφύγεις να κάνεις ανοιχτές συζητήσεις. Έρευνα που πραγματοποίησε πρόσφατα ο ασφαλιστικός ιστότοπος InsuranceQuotes.com, έδειξε ότι υπάρχουν ταμπού στον χώρο εργασίας.

Στην έρευνα συμμετείχαν 1.000 υπάλληλοι στης ΗΠΑ, και κάπως έτσι δημιουργήθηκε μια λίστα με τα θέματα που πρέπει να μένουν έξω από τον εργασιακό χώρο. Το 71% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι η σεξουαλική ζωή είναι αυτό για το οποίο δεν θα έπρεπε να μιλήσει ανοιχτά στη δουλειά του. Στη δεύτερη θέση, έρχεται το θέμα της χρήσης αλκοόλ. Μάλλον οι άλλοι στο γραφείο δεν πρέπει να ξέρουν αν και πόσο… πίνεις. Στην τρίτη θέση, βλέπουμε το gossip για άλλους συναδέλφους.

Δες στο παρακάτω γράφημα, όλα τα θέματα για τα οποία δεν πρέπει να συζητάς στο γραφείο.

https://assets.entrepreneur.com/images/misc/1518200905_taboo-work-topics-infographic.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + 5 =