αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αυλαία» για την ελληνική International Life

«Αυλαία» για την ελληνική International Life

O κύκλος ζωής της International Life σύντομα θα ολοκληρωθεί, με τους καλύτερους δυνατούς όρους και με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες για το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς, όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ασφαλιστικής εταιρίας, Φ. Μπράβος σε σχετική ανακοίνωση-επιστολή.

Οπως σημειώνει στην ανακοίνωση ο Φ. Μπράβος, «μετά από 60 χρόνια ένδοξης παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας μας ολοκληρώνεται με την αξιοπρέπεια και το ήθος που αρμόζει σε μια εταιρεία όπως η δική μας, με συνεπή και μακροχρόνια προσφορά στην ασφαλιστική ιστορία της χώρας».

Μετά τα γεγονότα που επηρέασαν σημαντικά τις εταιρίες μας και οδήγησαν σε απαξίωση των επενδύσεων των εταιριών μας στη χώρα, εδώ και δύο χρόνια καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσουμε στον μέγιστο βαθμό όλους εσάς, τη μεγάλη οικογένεια ms International Life, τους εργαζόμενους εντός και εκτός των κεντρικών γραφείων και τους ασφαλισμένους μας. Σε όλο αυτό το διάστημα, η συνεργασία σας και η στήριξή σας ήταν καθοριστικής σημασίας.

Μαζί, ήρθαμε το τελευταίο διάστημα αντιμέτωποι με πολλές δυσκολίες και μας ζητήθηκε να πάρουμε κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της εταιρείας, και κατ’ επέκταση το δικό μας. Από τις πρώτες κιόλας στιγμές, ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν η δημιουργία μιας ομπρέλας προστασίας για όλους εσάς.

Και σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε», τονίζει.

Σύμφωνα με τον κ. Μπράβο, «καταφέραμε επίσης να διασφαλίσουμε στον μέγιστο δυνατό βαθμό τους ασφαλισμένους, μεταφέροντας το μεγαλύτερο μέρος αυτών σε άλλες εταιρίες αφιλοκερδώς ή και με ζημιά μας, για να διατηρηθούν αυτά τα χαρτοφυλάκια που είναι το σημείο στήριξης των συνεργατών μας. Η πίστη μας σε όλους εσάς και ιδιαίτερα προς τα δίκτυα πωλήσεων υψηλού επαγγελματισμού όπως εσείς, που δημιούργησαν ασφαλιστικά χαρτοφυλάκια υψηλής προστιθέμενης αξία, μας έκανε να αγωνιζόμαστε για ένα αξιοπρεπές τέλος.

Στο πλαίσιο αυτό ένας κύκλος ζωής της International Life σύντομα θα ολοκληρωθεί, με τους καλύτερους δυνατούς όρους και με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες για το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς.

Ενας μεγάλος κύκλος κλείνει και ένας νέος κύκλος ξεκινάει.

Η αγάπη που τρέφουμε για το επάγγελμά μας είναι ανεξίτηλη, και είμαστε σίγουροι πως το ίδιο ισχύει και για όλους εσάς, που έχετε προσφέρει τόσα πολλά σε καθημερινή βάση σε όλες τις βαθμίδες της εταιρείας. Η δουλειά μας είναι η ζωή μας, για αυτό και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με πάθος στον χώρο αυτόν, διατηρώντας τον ίδιο ενθουσιασμό για τον κλάδο που μας διακρίνει τα τελευταία 60 χρόνια.

Με σημαντικούς στρατηγικούς εταίρους τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρίες της ασφαλιστικής αγοράς, θα συνεχίσουμε την πορεία μας χτίζοντας κάτι νέο, μία εταιρία πωλήσεων ικανή να εξυπηρετήσει κάθε ασφαλιστική ανάγκη των πελατών μας.

Όχι μία απλή Μεσιτική Εταιρία, αλλά μία εταιρία πωλήσεων-πρότυπο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με όραμα, καινοτομίες, πρωτότυπες λύσεις και υψηλούς στόχους

Γιατί για εμάς, όπως και για εσάς, το τέλος σημαίνει μία νέα αρχή, μία καλύτερη αρχή», τονίζει ο κ. Μπράβος.

Σημειώνεται, ότι η εταιρία απασχολούσε περίπου 200 εργαζόμενους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × two =