αρχικηVIRALΑστέρια Michelin 2020: Αυτά είναι τα Ελληνικά εστιατόρια που βραβεύτηκαν

Αστέρια Michelin 2020: Αυτά είναι τα Ελληνικά εστιατόρια που βραβεύτηκαν

Η Michelin παρουσίασε τον Οδηγό Michelin Main Cities of Europe 2020 που φέτος καλύπτει 39 πόλεις -ανάμεσά τους και η Αθήνα- σε 23 χώρες και προτείνει περισσότερα από 1850 εστιατόρια.

Σε ό,τι αφορά στην Αθήνα, τα δύο αστέρια Michelin διατήρησε η Σπονδή, ενώ το ένα αστέρι τους διατήρησαν για μια ακόμα χρονιά η Hytra, το Botrini’s και το Βαρούλκο Seaside. Τη διάκριση Bib Gourmand διατήρησαν το Αθήρι – που δυστυχώς έκλεισε- το Nolan, το Οικείο και το 7 Food Sins. Το Bib Gourmand είναι η διάκριση της Michelin για την καλή σχέση ποιότητας και τιμής που μάλιστα έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των αναγνωστών του Οδηγού.

Με Michelin Plate προτείνονται και φέτος τα εστιατόρια GB Roof Garden, Electra Roof Garden, 2 Mazi, Cookoovaya, CTC, Sushimou, Vezene, Άνετον και Sense, ενώ για πρώτη φορά προτείνονται με Michelin Plate το Alficon, το Birdman και το Ergon House. Με Michelin Plate παρουσιάζονται όλα τα εστιατόρια που περιλαμβάνονται στον Οδηγό Michelin, στα οποία δεν έχουν απονεμηθεί Αστέρια ή Bib Gourmand.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × four =