αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑς ξεκαθαρίσουμε το τοπίο: Τα 4 θετικά και τα 4 αρνητικά του να εργάζεσαι για μια startup

Ας ξεκαθαρίσουμε το τοπίο: Τα 4 θετικά και τα 4 αρνητικά του να εργάζεσαι για μια startup

Αναμφίβολα, το να φτάσει μια startup στην επιτυχία, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το έχουμε ξανά πει. Όσοι γνωρίζουν το πως λειτουργούν τα πράγματα, λένε ότι μόλις 2 στις 10 καινοτόμες επιχειρήσεις, καταφέρνουν να αναπτυχθούν και να γίνουν βιώσιμες. Οι υπόλοιπες, αργά ή γρήγορα τερματίζουν την λειτουργία τους.

Αν ξεκινήσεις μια startup, ένα ενδιαφέρον ταξίδι ανοίγεται μπροστά σου. Το οποίο έχει θετικά και αρνητικά. Ακριβώς αυτά θα δούμε τώρα. Είναι σημαντικό να εξετάσουμε όλα τα δεδομένα. Όπως θα δεις στην παρακάτω εικόνα, υπάρχουν 4 θετικά στοιχεία και 4 αρνητικά, όταν εργάζεσαι για μι startup.

Στα θετικά: Εργάζεσαι σε ένα καλό και φρέσκο περιβάλλον. Συνήθως με νέους και ανοιχτόμυαλους ανθρώπους. Το ιδανικό μέρος για να βγουν νέες ιδέες και να γίνουν πειραματισμοί. Επίσης, έχεις μεγάλη ευελιξία και θέτεις τους δικούς σου στόχους. Έχεις την ευθύνη των επιλογών σου και μπορείς να δημιουργήσεις τις δικές σου δομές. Και φυσικά, μαθαίνεις συνεχώς- αφού συνεχώς πειραματίζεσαι.

Στα αρνητικά: Συνήθως υπάρχει έλλειψη εμπειρίας, η οποία φέρνει προβλήματα (π.χ. μη ξεκάθαροι ρόλοι). Το περιορισμένο μπάτζετ, είναι ένα ακόμα αρνητικό. Από την άλλη, υπάρχουν… ατελείωτες ώρες δουλειάς. Και βέβαια, κανείς δεν σου εγγυάται την επιτυχία. Πάντα υπάρχει ρίσκο και αβεβαιότητα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 2 =