αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑς μιλήσουμε… για επιχειρηματικές αποτυχίες: Τα FuckUp Nights επιστρέφουν με ένα event στην Πάτρα

Ας μιλήσουμε… για επιχειρηματικές αποτυχίες: Τα FuckUp Nights επιστρέφουν με ένα event στην Πάτρα

Βαρεθήκατε να ακούτε διάσημους ανθρώπους να μοιράζονται τα «μυστικά» της επιτυχίας; Προτιμάτε να ακούτε προσωπικές ιστορίες και όχι ανιαρές παρουσιάσεις; Θέλετε να παρακολουθήσετε μία εκδήλωση διαφορετική από όλες τις άλλες; Αν η απάντησή σας στα προηγούμενα ερωτήματα είναι «ναι», τότε σας έχουμε καλά νέα. Τα FuckUp Nights επιστρέφουν στην Πάτρα για 3η φορά, την Τρίτη 5/12 στην Αγορά Αργύρη και λόγω Χριστουγέννων το θέμα της εκδήλωσης θα είναι ανάλογο!

Tα Fuckup Nights ξεκίνησαν στο Μεξικό το 2012, με σκοπό να προβληθούν αποτυχημένες ιστορίες στον επιχειρηματικό τομέα. Πλέον διοργανώνονται σε περισσότερες από 200 πόλεις του κόσμου. Πρόκειται για βραδιές αφιερωμένες στη γνώση που μας προσφέρουν τα λάθη μας. Πολλές δεκάδες άτομα παρευρίσκονται σε κάθε εκδήλωση για να ακούσουν επιχειρηματίες και ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο να μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες. Ακολουθεί συζήτηση μεταξύ κοινού και ομιλητών με άφθονη μπίρα, για να πάνε κάτω τα φαρμάκια! Το Mindspace είναι υπερήφανα ο εκπρόσωπος της κίνησης αυτής σε Πάτρα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Στην εκδήλωση ομιλητές θα είναι ο Ιγνάτιος Φωτίου, CEO & Co-Founder της TOBEA και ο Πάνος Παπαδόπουλος, Partner στην Marathon Venture Capital. Οι ομιλητές θα μοιραστούν ποιο ήταν το project τους, τι πήγε στραβά, τι έμαθαν από την αποτυχία και τι θα έκαναν διαφορετικά. Στο τέλος κάθε ομιλίας θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις και απαντήσεις με τον εκάστοτε ομιλητή, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης έχει προγραμματιστεί συζήτηση και δικτύωση μεταξύ όλων των παρευρισκομένων, με δωρεάν μπύρα και φαγητό!

Το Mindspace είναι ένας σύλλογος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, φοιτητών και νεαρών απόφοιτων. Όραμά μας είναι να δούμε τις ιδέες που αναπτύσσονται σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον να ωφελούν την κοινωνία, αντί να μένουν παγιδευμένες στο πανεπιστήμιο.  Στην κατεύθυνση αυτή, διοργανώνουμε τα FuckUp Nights και άλλες δράσεις όπως τον διαγωνισμό φοιτητικής επιχειρηματικής ιδέας Mindspace Challenge, ο οποίος έλαβε χώρα σε 4 πόλεις το περασμένο εξάμηνο. Από κάθε πόλη επιλέχθηκαν 3 ιδέες-ομάδες, οι οποίες συμμετείχαν στην τελική φάση του διαγωνισμού στην Αθήνα, οι νικητές του οποίου έλαβαν 8000€ σε χρηματοδότηση από το “The People’s Trust” και συμμετείχαν σε ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στις ΗΠΑ, με την ευγενική υποστήριξη της αμερικανικής πρεσβείας.

Για να κλείσετε εισιτήριο: https://goo.gl/9ttvjs

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + 13 =