αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑς δούμε το ξεκίνημα: Τα 3 βήματα για να μετατρέψεις το πάθος σου σε μια πετυχημένη startup

Ας δούμε το ξεκίνημα: Τα 3 βήματα για να μετατρέψεις το πάθος σου σε μια πετυχημένη startup

Είναι αλήθεια, ότι με τις νέες τεχνολογίες που υπάρχουν πλέον, μπορείς να βγάλεις εύκολα προς τα έξω την δημιουργικότητα σου. Μπορείς μέσα σε ελάχιστον χρόνο να φτιάξεις π.χ. ένα blog, ένα κανάλι στο Youtuber, μια σελίδα στο Facebook ή ένα προφίλ στο Instagram και να ξεκινήσεις να παράγεις περιεχόμενο. Έτσι, σιγά- σιγά θα δημιουργήσεις το δικό σου κοινό.

Όμως ακόμα και τώρα, πολλοί άνθρωποι έχουν το ερώτημα: Πως μπορώ να μετατρέψω μια ιδέα μου, σε κερδοφόρα digital επιχείρηση; Το inc.com, παραθέτει τα 3 βήματα που πρέπει να κάνεις. Πάμε να τα δούμε χωρίς να χάνουμε χρόνο.

1# Προώθησε την δημιουργικότητα σου: Μια καλή ιδέα μπορεί να προκύψει παντού. Από μια μοναδική προσωπική εμπειρία, βιώνοντας ένα πρόβλημα και βλέποντας τη δυνατότητα για μια καλύτερη λύση, ακόμη και περπατώντας στο δρόμο. Και όλοι μας έχουμε δημιουργικότητα μέσα μας. Το θέμα εδώ, είναι πως μπορείς να την βγάλεις προς τα έξω. Υπάρχουν δύο κινήσεις που μπορείς να κάνεις. Πρώτον, γράψε τις ιδέες σου σε χαρτί. Έτσι όχι μόνο θα τις θυμάσαι, αλλά θα μπορείς να τις κάνεις και πιο συγκεκριμένες. Δεύτερον, χρησιμοποίησε τους ανθρώπους γύρω σου. Πες τους την ιδέα που έχεις, λάβε feedback και κατέληξε στο καλύτερο δυνατό μοντέλο.

2# Καθόρισε τον ρόλο σου: Αφού τροφοδοτήσεις την δημιουργικότητα σου, το επόμενο βήμα είναι να καθορίσεις τον ρόλο σου μέσα στην αγορά. Να δημιουργήσεις μια σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό. Βρες κοινότητες που πιθανόν ενδιαφέρονται για αυτό που έχεις φτιάξει. Επίσης, εξήγησε το πως διαφοροποιήσε από άλλα αντίστοιχα projects.

3# Χρησιμοποίησε την σωστή τεχνολογία: Η τεχνολογία διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο, βοηθώντας τους δημιουργούς να οικοδομήσουν τις επιχειρήσεις τους. Διανέμοντας και δημιουργώντας έσοδα από το περιεχόμενό τους. Αρχικά, προσδιορίστε τα σωστά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας με το κοινό σας. Κάποια από αυτά τα αναφέραμε στην αρχή. Στη συνέχεια, σκέψου τον τρόπο που θα έχεις έσοδα. Θα στηρίζεσαι π.χ. σε πωλήσεις ή συνδρομές; ‘Η σε κάποιο άλλο μοντέλο;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 4 =