αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑπό Cloudbiz… σε Qivos: Η ελληνική εταιρία που συνεργάζεται με κολοσσούς, άλλαξε όνομα και καταστρώνει τα σχέδια της

Από Cloudbiz… σε Qivos: Η ελληνική εταιρία που συνεργάζεται με κολοσσούς, άλλαξε όνομα και καταστρώνει τα σχέδια της

Η ελληνική εταιρεία τεχνολογίας και μάρκετινγκ Cloudbiz μετονομάστηκε σε Qivos και ανακοίνωσε τα πλάνα της για το άμεσο μέλλον. Πρόκειται για μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες εντός και εκτός Ελλάδας εδώ και δεκατρία χρόνια.

Από το 2016 μάλιστα προχώρησε σε μια ιδιαίτερα σημαντική στρατηγική συνεργασία με τον Όμιλο Folli Follie (FF Group), μέσω της οποίας φιλοδοξεί να επεκταθεί περαιτέρω στις αγορές του εξωτερικού, όπου ο Όμιλος FF Group διαθέτει σημαντική παρουσία.

Από τις αρχές του 2017 άλλωστε η εταιρεία διαθέτει φυσική παρουσία στο Λονδίνο, όπου προσφέρει υπηρεσίες CRM/Loyalty και e-commerce σε πολυάριθμους συνεργάτες, ενώ το δεύτερο εξάμηνο του έτος σκοπεύει να αποκτήσει φυσική παρουσία και στο Χονγκ Κονγκ.

Έχοντας συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου και άλλων διαδικτυακών υπηρεσιών στη χώρα μας η Cloudbiz (πλέον Qivos) έχει χτίσει ένα πολυπληθές και πολύ ισχυρό πελατολόγιο, που αριθμεί άνω των 4 εκατομμυρίων μελών από διάφορους κλάδους του λιανεμπορίου και όχι μόνο.

Όπως αναφέρει το Liberal.gr, μεταξύ των πελατών/ συνεργατών της συναντάμε μεγάλα brands όπως η Folli Follie, η Intersport, η IKEA, η Johnson & Johnson, η Marks & Spencer, η Accessorize, η Galerie de Beaute, η L’Oreal κ.α..

Μάλιστα τα οικονομικά της αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα ανθηρά για το περασμένο οικονομικό έτος, καθώς το 2016 ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά 32,3%. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο κύκλος εργασιών για το 2015 ήταν κατά 40% αυξημένος σε σχέση με το 2014 και ανήλθε σε €1.775.000.

Την τελευταία πενταετία μάλιστα η εταιρεία έχει ολοκληρώσει 5.600 προωθητικές ενέργειες, αποτελούμενες από 4.500 SMS καμπάνιες σε 30.000.000 παραλήπτες και 1.100 e-mail καμπάνιες σε 23.000.000 παραλήπτες. Σε αυτό το διάστημα έχει καταγράψει συνολικές συναλλαγές ύψους €19.500.000 και συνολικό τζίρο 1 δισ. ευρώ.

Σήμερα το ανθρώπινο δυναμικό της Qivos φτάνει τους 57 εργαζομένους υψηλής ειδίκευσης και τεχνογνωσίας, ενώ σύμφωνα με τους επικεφαλής της, ο στόχος είναι να ξεπεράσουν τους 80 έως το 2018.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − nineteen =