αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑπό το γράψιμο άρθρων ως freelancer, μέχρι το bartending: Μερικοί τρόποι για να έχεις ένα παράλληλο εισόδημα

Από το γράψιμο άρθρων ως freelancer, μέχρι το bartending: Μερικοί τρόποι για να έχεις ένα παράλληλο εισόδημα

Αν ο μισθός από την πρωινή δουλειά σου είναι μικρός (λογικό στην Ελλάδα…) τότε πρέπει να βρεις τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημα σου, με κάποια παράλληλη δραστηριότητα. Χωρίς, δηλαδή, να αφήσεις την πρωινή δουλειά σου να κάνεις και κάτι άλλο που θα σου φέρνει χρήματα.

Και τι μπορεί να είναι αυτό; Στο παρακάτω γράφημα θα δεις μερικές απλές ιδέες. Και δεν είναι μόνο digital ιδέες. Αφού στην λίστα υπάρχουν οι χειρωνακτικές εργασίες (και να πληρώνεσαι ανά εργασία που αναλαμβάνεις). Ενώ μπορείς ακόμα και να εργαστείς σε κάποιο bar την νύχτα, κάποιες ημέρες την εβδομάδα. Άλλωστε στην Ελλάδα είναι συνηθισμένο πλέον να βλέπουμε τους «εργαζόμενους του 3ημερου» σε νυχτερινά μαγαζιά. Πρόκειται για νέους που εργάζονται Παρασκευή- Σάββατο Κυριακή σε ένα νυχτερινό μαγαζί (τότε που έχει περισσότερη κίνηση δηλαδή) και την υπόλοιπη εβδομάδα κάνουν την κανονική δουλειά τους.

https://financialwellness.org/wp-content/uploads/2016/04/7-Hustling-Ways-to-Make-Extra-On-The-Side-Infographic-1.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − eleven =