αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑπό το Αίγιο στην Ευρώπη: Το πλάνο της Καλλιμάνης

Από το Αίγιο στην Ευρώπη: Το πλάνο της Καλλιμάνης

Στην ανάπτυξή της μέσω των εξαγωγών με υπάρχοντα άλλα και νέα προϊόντα της δικής της ετικέτας στοχεύει η Καλλιμάνης. Η εταιρεία που μετρά ήδη 65 χρόνια ηγετικής παρουσίας στην αγορά των κατεψυγμένων ψαριών και θαλασσινών, μετά την εξαγορά της από τη Dardanel έχει μπει δυναμικά στη νέα εποχή εκσυγχρονίζοντας τα υφιστάμενα εργοστάσια, με την απόκτηση σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού και την ίδρυση νέων εγκαταστάσεων στο Αίγιο.

Ειδικότερα η εταιρεία δρομολογεί νέες διευρυμένες επενδύσεις στην παραγωγή ψαριών και θαλασσινών στην Ελλάδα με στόχο να εμπλουτίσει την γκάμα των παραγόμενων προϊόντων της και των εξαγωγών της. Τα στελέχη της Καλλιμάνης επισημαίνουν λέγοντας χαρακτηριστικά πως στη νέα εποχή της η εταιρεία επεκτείνει την παραγωγή θαλασσινών και ψαριών στην Ελλάδα, με το βλέμμα στραμμένο από το Αίγιο στην Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό, το οικονομικό αποτύπωμα των νέων επενδύσεων στην τοπική κοινωνία και οικονομία στο Αίγιο θα είναι σημαντικό μέσα από τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας αλλά και τη συμβολή συνολικά στο εγχώριο ΑΕΠ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 4 =