αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑπό τον 19χρονο Mark Zuckerberg, μέχρι τον 65χρονο ιδρυτή των KFC: Μια λίστα δείχνει ότι ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσεις

Από τον 19χρονο Mark Zuckerberg, μέχρι τον 65χρονο ιδρυτή των KFC: Μια λίστα δείχνει ότι ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσεις

Είναι μια συζήτηση που βλέπουμε συχνά και στην Ελλάδα: Πότε είναι η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσει κάποιος μια επιχείρηση; Η απάντηση μάλλον είναι «δεν υπάρχει σωστή ηλικία». Για τον κάθε άνθρωπο, για το κάθε project, ισχύουν διαφορετικά δεδομένα.

Αυτό δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο η λίστα που δημοσίευσε το αμερικανικό Foundr. Εκεί μπορείς να δεις πότε ξεκίνησαν τις επιχειρήσεις τους, μερικοί από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες του κόσμου. Κάποιοι πολύ νωρίς, όπως ο Mark Zuckerberg (19) ή ο Steve Jobs (21). Ενώ από την άλλη κάποιοι το έκαναν πιο αργά, όπως ο ιδρυτής των KFC (65).

Κάπως έτσι καταρρίπτεται και το επιχείρημα που ακούμε συχνά και στην Ελλάδα, το οποίο λέει ότι για να γίνει κάποιος business leader πρέπει να είναι άνω των 40-45 ετών. Μπορείς να ξεκινήσεις σε οποιαδήποτε ηλικία, και δεν χρειάζεται να έχεις όλες τις απαντήσεις από την αρχή. Ενώ την ίδια στιγμή, ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσεις κάτι δικό σου, ακόμα κι αν είσαι 65 ετών.

While you’re planning your 2019 remember this! Double tap if you agree and tag a friend that needs to see this!

Gepostet von Foundr Magazine am Montag, 31. Dezember 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + 12 =