αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑπό τον χώρο των Media, στο «Souvlaki Street»: Μια Ελληνίδα καταγράφει το δικό της success story στο Λονδίνο

Από τον χώρο των Media, στο «Souvlaki Street»: Μια Ελληνίδα καταγράφει το δικό της success story στο Λονδίνο

Σουβλάκι, τυλιχτό, καλαμάκι με πίτα όπως και να το πει κανείς ένα είναι σίγουρο. Το σουβλάκι αρέσει σε όλους. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα νόστιμο, καθαρό σουβλάκι, φτιαγμένο με ποιοτικά, αγνά υλικά.

Το εθνικό μας «street food» το σουβλάκι δεν χάνει ποτέ την αξία του και είναι μία δυνατή πρόταση για γρήγορο φαγητό αφού είναι κάτι που μπορείς να το φας στο δρόμο, στα σκαλάκια, στο πεζούλι ή στο παγκάκι.

Η Εύη Περουλάκη πήγε στο Λονδίνο το 1997 για να σπουδάσει. Εργάστηκε στο χώρο των ΜΜΕ αλλά τα τελευταία τρία χρόνια έχει στήσει την δική της επιχείρηση: ένα κινητό σουβλατζίδικο στο Λονδίνο που ακούει στο όνομα «Souvlaki Street». Τα εύσημα της πρωτοβουλίας αυτής δεν ανήκουν αποκλειστικά σε εκείνη όμως. Ο σύντροφός της ήταν αυτός που έριξε την ιδέα στο τραπέζι και δεν χρειάστηκε να κάνει και πολλά για να την πείσει.

Τρία χρόνια μετά, το Souvlaki Street έχει το δικό του φανατικό κοινό. Έχει γίνει κάτι σαν θεσμός για πολλούς στα κεντρικά σημεία του Λονδίνου όπως το City, τη Victoria αλλά και αλλού, όπως διαβάζουμε στο Couscous.gr.

Όσο για το κόστος τα σουβλάκια ξεκινάνε από 5 λίρες. Στις συνταγές της έχει προσθέσει και το χαλούμι αφού πολλοί είναι αυτοί που το ζητάνε μέσα στο σουβλάκι τους. Ωστόσο το σουβλάκι δεν συνοδεύεται με πατάτες τηγανητές δυστυχώς γιατί δεν έχουν την δυνατότητα να έχουν φριτέζα και να τηγανίζουν στο δρόμο. Αυτό όμως δεν πτοεί τους Λονδρέζους που κάνουν ουρές για να φάνε λαχταριστά σουβλάκια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + one =