αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑπό τις ΗΠΑ… στο Χαλάνδρι: Η Amazon «αποβιβάζεται» στην Ελλάδα με δικά της γραφεία

Από τις ΗΠΑ… στο Χαλάνδρι: Η Amazon «αποβιβάζεται» στην Ελλάδα με δικά της γραφεία

Είναι μια εξέλιξη που είχε ακουστεί έντονα πριν μερικούς μήνες. Τώρα φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα. Η Amazon ανοίγει γραφεία στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Moved.gr έχει ήδη συσταθεί η «Amazon Data Services Greece Μονοπρόσωπη Α.Ε.»., με έδρα το Χαλάνδρι, στο χαρτοφυλάκιο της οποίας θα περιλαμβάνονται οι cloud υπηρεσίες της θυγατρικής του αμερικανικού κολοσσού, Amazon Web Services (AWS).  H AWS παρέχει λύσεις κι υπηρεσίες cloud σε επιχειρήσεις και οργανισμούς παγκοσμίως και μέχρι στιγμής έχει παρουσία στη Στοκχόλμη, στην Ιρλανδία, στο Λονδίνο στο Παρίσι και στη Φρανκφούρτη ενώ στις αρχές του έτους άνοιξε γραφείο στο Μιλάνο και ήδη ετοιμάζει κάτι αντίστοιχο στην περιοχή της Ισπανίας.

Μάλιστα διαχειριστής της ελληνικής εταιρείας φημολογείται ότι θα είναι ο γενικός διευθυντής της AWS στην περιοχή EMEA (Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, Τόνι Βαν ντε Μπέργκε.

Το ελληνικό γραφείο θα μπορούσε να λειτουργήσει εντός του έτους, λαμβάνοντας υπόψη ότι η εταιρεία προχώρησε στις αρχές του έτους σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × two =