αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑπό τη Warply το redesign του «Επιστροφή App» της Eurobank

Από τη Warply το redesign του «Επιστροφή App» της Eurobank

Η Warply σχεδίασε και υλοποίησε τη νέα ανανεωμένη εφαρμογή «Επιστροφή App» του προγράμματος πιστότητας χρεωστικών και πιστωτικών καρτών Επιστροφή της Eurobank.

Η δημιουργία του νέου «Επιστροφή App», επισφραγίζει την πενταετή συνεργασία της Warply με το πρόγραμμα Επιστροφή και την Eurobank, που έχει ξεκινήσει με τη δημιουργία της αρχικής εφαρμογής “Επιστροφή App” και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, αδιάκοπα και με μεγάλη επιτυχία, κερδίζοντας πολλά βραβεία ως η καλύτερη loyalty εφαρμογή.

Η ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής – όπως και η παλαιότερη έκδοση – συνδέεται και χρησιμοποιεί το Warply Engage Marketing Cloud, για τις δυνατότητες loyalty, couponing, mobile campaign management και rich push notifications με στόχευση σε κοινά βάσει συμπεριφοράς και τοποθεσίας του χρήστη.

Παράλληλα, το νέο Επιστροφή App έχει σχεδιαστεί ώστε να διακρίνεται για την εύκολη πλοήγηση, τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις μοναδικές λειτουργικότητες που βελτιστοποιούν την παραμονή του χρήστη μέσα στην εφαρμογή και αναδεικνύουν τον καινοτόμο χαρακτήρα του προγράμματος Επιστροφή και της Eurobank.

Το νέο Επιστροφή App είναι διαθέσιμο για Android και iOS.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 4 =