αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑπό τη Nike και την Tesla, ως την Levi’s: Αυτά είναι τα 100 αγαπημένα brands των Millennials στην εποχή της πανδημίας

Από τη Nike και την Tesla, ως την Levi’s: Αυτά είναι τα 100 αγαπημένα brands των Millennials στην εποχή της πανδημίας

Θα μπορούσε να είναι και ένας… χάρτης, που δείχνει κάτι από την ζωή στην εποχή της πανδημίας. Η αμερικανική εταιρία μάρκετινγκ moosylvania.com έκανε την έρευνα και παραθέτει τα 100 αγαπημένα brands των Millennials το 2021.

Ανάμεσα τους φυσικά πολλά γνωστά ονόματα, που παραπέμπουν σε υπηρεσίες και προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Οι δραστηριότητες των ανθρώπων περιορίστηκαν περισσότερο εντός του σπιτιού, και αυτό είχε αντίκτυπο και στην νέα λίστα που θα δείτε παρακάτω. Brands που δημιουργούν ή διαμοιράζουν περιεχόμενο μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι. Το ίδιο συνέβη και με εταιρίες αθλητικών ειδών. Ενώ άλλες παραδοσιακές εταιρίες έχασαν έδαφος.

Το αγαπημένο brand των Millennials για το 2021 είναι η Apple. Ενώ ακολουθούν οι Nike και Amazon. Μέσα στη λίστα βλέπουμε και άλλες γνωστές εταιρίες όπως η Google, η Adidas, το eBay, το Facebook, το Netflix και το YouTube.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλο το Top-100 του 2021, και στη συνέχεια το αντίστοιχο Top του 2020.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + 6 =