αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑπό παιδότοπους μέχρι καφετέριες: Ο Σκαβενίτης κάνει νέες κινήσεις εντός των υπερμάρκετ

Από παιδότοπους μέχρι καφετέριες: Ο Σκαβενίτης κάνει νέες κινήσεις εντός των υπερμάρκετ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο ενίσχυσης των υπερμάρκετ που απέκτησε η Σκλαβενίτης από την Μαρινόπουλος. Τα συγκεκριμένα καταστήματα, τα οποία αποτελούν και το «μεγάλο στοίχημα» της οικογένειας Σκλαβενίτη είναι πιο δύσκολο να ανακτήσουν την πελατεία που έχασαν και για αυτό χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια. Μετά τη πλήρη ανακαίνισή τους, νέες υπηρεσίες προστίθενται στις εγκαταστάσεις τους, με στόχο να αυξηθεί η επισκεψιμότητά τους, όπως διαβάζουμε στο Mononews.gr.

Ενδεικτικά, στο υπερμάρκετ στον Άλιμο ξεκίνησε να λειτουργεί και παιδότοπος, ο οποίος απασχολεί δημιουργικά παιδιά ηλικίας άνω των τριών ετών. Μια υπηρεσία που εξυπηρετεί τις οικογένειες, οι οποίες θα μπορούν να κάνουν με μεγαλύτερη άνεση και λιγότερο άγχος τις αγορές τους.

Εντός του καταστήματος λειτουργεί επίσης καφετέρια ενώ στις εγκαταστάσεις του κτιρίου λειτουργούν και άλλες επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων φαρμακείο και επιδιορθώσεις υποδημάτων.
Μακης Σκλαβενίτης

Να σημειωθεί πως τα υπερμάρκετ του πρώην Μαρινόπουλου έχουν ανακαινισθεί στο σύνολό τους ενώ πέρα από παιδότοπους νέες υπηρεσίες αναμένεται να προστεθούν στους χώρους τους το επόμενο διάστημα, όπως εστιατόρια και καφετέριες.

Ερώτημα παραμένει τι θα πράξει η Σκλαβενίτης αναφορικά με τη συνεργασία που είχε η Μαρινόπουλος με γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών. Εάν δηλαδή αποφασίσει να δώσει χώρο μέσα στα υπερμάρκετ για να λειτουργήσουν καταστήματα ηλεκτρονικών με τη μορφή shop in shop με δεδομένο πως σε γενικές γραμμές ήταν μια επιτυχημένη συνεργασία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven − four =