αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑποχωρεί από το e-table ο συνιδρυτής και CEO, Γιώργος Αρφαράς

Αποχωρεί από το e-table ο συνιδρυτής και CEO, Γιώργος Αρφαράς

Αποχωρεί από το e-table ο συνιδρυτής και CEO, Γιώργος Αρφαράς. Σήμερα ήταν η τελευταία του ημέρα στην εταιρία και αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του. Πρόκειται για τον άνθρωπο που ξεκίνησε την γνωστή πλατφόρμα το 2014, μαζί με τον Κώστα Σαριδάκη.

Πως προέκυψε τώρα η αποχώρηση από τη θέση του CEO; Όπως εξηγεί ο Γιώργος Αρφαράς μιλώντας αποκλειστικά στο It’s Possible: «Πολύ απλά, ένας κύκλος έκλεισε για εμένα. Είδα την εταιρία, που ιδρύσαμε με τον Κώστα Σαριδάκη, το 2014, να περνάει όλα τα στάδια από τη γέννηση μέχρι την πώληση το Νοέμβριο του 2019 στον Όμιλο Μούχαλη.  Έπειτα, βοήθησα στην ομαλή προσαρμογή της εταιρίας στη νέα οργανωτική πραγματικότητα και στις νέες στρατηγικές κατευθύνσεις για τα επόμενα έτη. Έργο πιο δύσκολο από ό,τι ακούγεται, αλλά ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Πλέον, νιώθω την ανάγκη να προχωρήσω σε ένα νέο κύκλο. Πιστεύω ότι αυτή η μετάβαση από κύκλο σε κύκλο στη ζωή είναι αυτή που σε βοηθάει να «μεγαλώσεις» και να παραμένεις «φρέσκος».

Φυσικά, δεν ήταν μια απόφαση που πήρα εύκολα. Η ομάδα του e-table είναι η δεύτερη οικογένειά μου, καθώς μεγαλώσαμε μαζί και δεθήκαμε έχοντας μοιραστεί πολλές εμπειρίες χαράς και λύπης. Τίποτα δεν μένει, όμως, στατικό και η αλλαγή είναι αναπόφευκτη. Για όλους».

Σε ότι αφορά την κατάσταση στην οποία είναι αυτή τη στιγμή το e-table, ο ίδιος τονίζει: «Στην καλύτερη από ποτέ. Περάσαμε δύσκολες στιγμές όσο η εστίαση ήταν κλειστή, αλλά εκμεταλλευτήκαμε το χρόνο για να βελτιώσουμε το προϊόν μας. Πλέον, η ανάγκη για κράτηση, γενικά, είναι πιο έντονη από ποτέ λόγω των συνθηκών. Αυτό οδήγησε το e-table να σπάει συνεχόμενα ρεκόρ απόδοσης.

Παρεμπιπτόντως, νιώθω ένα μίγμα συναισθημάτων γνωρίζοντας ότι αυτή είναι ίσως η τελευταία φορά που μιλάω για την παρούσα κατάσταση του e-table…».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Αρφαράς έχει ήδη έτοιμο το επόμενο βήμα, σε διαφορετικό κλάδο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × three =