αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑποχωρεί από τη Microsoft Ελλάδας ο CEO Θεοδόσης Μιχαλόπουλος- Τι έγραψε ο ίδιος στο Linkedin

Αποχωρεί από τη Microsoft Ελλάδας ο CEO Θεοδόσης Μιχαλόπουλος- Τι έγραψε ο ίδιος στο Linkedin

Την αποχώρησή του από το τιμόνι της Microsoft Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας και το νέο ξεκίνημα ως Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών της τεχνολογικής εταιρείας στη Μ. Βρετανία, ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο LinkedIn ο Θεοδόσης Μιχαλόπουλος.

«Τα νέα ξεκινήματα είναι η καλύτερη στιγμή για να σκεφτούμε από πού έχουμε έρθει και πού πηγαίνουμε. Σύμφωνα με το ποίημα της Ιθάκης του Καβάφη, η εστίαση μπορεί να είναι στον προορισμό, ωστόσο πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα απολαύσουμε το ταξίδι!
Και τι ταξίδι έκανε η Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας τα τελευταία χρόνια: Λίγο μετά την μετάβαση μου σε αυτή τη θέση πριν από τέσσερα χρόνια, ξέσπασε μια πανδημία, αλλά η τεχνολογία μας ήταν εκεί για να υποστηρίξει τις ζωές των ανθρώπων, να μας κρατήσει όλους. Μέσα σε όλη την αβεβαιότητα, κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να μην χάσουμε ούτε ένα βήμα» έγραψε ο ίδιος.

Αναφέρθηκε επίσης στον ρόλο της Microsoft ως επιταχυντής στον τομέα της επανεκπαίδευσης και ενίσχυσης των ικανοτήτων του εργασιακού δυναμικού, με περισσότερες από 40.000 εκπαιδεύσεις στελεχών και επαγγελματιών στο πλαίσιο του προγράμματος GRforGrowth, αλλά και στο έργο της Microsoft για την ψηφιακή «αναβίωση» της Αρχαίας Ολυμπίας.

Ενώ σχετικά με το μέλλον του έγραψε: «Τώρα, ήρθε η ώρα για τον επόμενο σταθμό του ταξιδιού που με πάει πίσω στο Λονδίνο (Microsoft UK είμαι καθ’ οδόν 😉) μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες! Αυτή τη φορά ως Γενικός Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών για έναν από τους κορυφαίους χρηματοοικονομικούς κόμβους στον κόσμο, σε μια εποχή που η τεχνητή νοημοσύνη πρόκειται να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε, σκεφτόμαστε και αναπτύσσουμε. Ανυπομονώ να συνεργαστώ δίπλα-δίπλα με την πολύ ταλαντούχα ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου, τους πελάτες και τους συνεργάτες μας και να συνεχίσω να δημιουργώ αντίκτυπο».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 − 1 =