αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑπολύθηκε από τη δουλειά της, έφτιαξε brand με cupcakes και σαρώνει: Μια γυναίκα δείχνει το πως πρέπει να διαχειρίζεσαι τις αποτυχίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Απολύθηκε από τη δουλειά της, έφτιαξε brand με cupcakes και σαρώνει: Μια γυναίκα δείχνει το πως πρέπει να διαχειρίζεσαι τις αποτυχίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Melissa Ben- Ishay έκανε αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι: Διαχειρίστηκε σωστά μια αποτυχία της, και κάπως έτσι έφτασε στην μεγάλη επιτυχία. Η ίδια απολύθηκε ξαφνικά από την δουλειά της το 2008.. Μετά το αρχικό σοκ, πήγε στον αδερφό της κλαίγοντας. Οι δυο τους πάντα ήθελαν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση. Τότε ήταν η κατάλληλη στιγμή.

Ο αδερφός της, είπε στην Melissa: «Πήγαινε σπίτι και ξεκίνα να φτιάχνεις cupcakes. Θα φτιάξουμε μια επιχείρηση με αυτό». Εκείνο το βράδυ η ίδια έφτιαξε 250 cupcakes. Εξηγεί το πως έκανε την αρχή για το brand της: Ξεκίνησε να δίνει τα κέικ της σε ένα φίλο, και ο ίδιος ξεκίνησε να την δικτυώνει. «Εξόπλιζε» διάφορα events. Ενώ έκανε και κλήσεις σε πολλούς ανθρώπους και εταιρίες, προσφέροντας δωρεάν δείγματα.

«Βλέποντας ότι το προϊόν μου αρέσει στους ανθρώπους, μου έδινε αυτοπεποίθηση» σημειώνει η Melissa στο CNBC.

Το brand «Baked by Melissa» έχει επεκταθεί σήμερα σε 14 τοποθεσίες. Και πουλά χιλιάδες κέικ.

This millennial's company has sold over 100 million cupcakes

This 34-year-old's company is planning to sell over 500,000 cupcakes today.

Posted by CNBC Make It on Mittwoch, 14. Februar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + 13 =