αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑποκλειστικό: Στις 6 Οκτωβρίου η «πρεμιέρα» του Kickstarter στην Ελλάδα

Αποκλειστικό: Στις 6 Οκτωβρίου η «πρεμιέρα» του Kickstarter στην Ελλάδα

Η είδηση έγινε γνωστή τον περασμένο Αύγουστο: Η διάσημη πλατφόρμα Kickstarter έρχεται στην Ελλάδα- κάτι που διαβάσατε πρώτοι μέσα από το It’s Possible.

Γράφει ο Γιάννης Μπελεγρίνης

Τώρα έχουμε και την ημερομηνία της μεγάλης «πρεμιέρας». Σύμφωνα με πληροφορίες του It’s Possible λοιπόν, ο γίγαντας του crowdfunding θα έρθει στην Ελλάδα στις 6 Οκτωβρίου 2020. Δηλαδή την ερχόμενη εβδομάδα. Ταυτόχρονα με την Ελλάδα, η πλατφόρμα θα επεκταθεί σε Πολωνία και Σλοβενία. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Τι σημαίνει πρακτικά ο ερχομός του Kickstarter στα μέρη μας; Ότι κάποιος που ξεκινά ένα project στην Ελλάδα, θα μπορεί να το «ανεβάσει» απευθείας στο Kickstarter, έτσι ώστε να συλλέξει χρήματα για αυτό μέσω crowdfunding.

Το Kickstarter ξεκίνησε την λειτουργία του το 2009 και σήμερα χρησιμοποιείται από πολλούς startuppers, νέους επιχειρηματίες και άλλους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο. Η πλατφόρμα είναι ήδη διαθέσιμη σε πολλές χώρες όπως: ΗΠΑ, Αυστραλία, Ολλανδία, Αυστρία, Δανία, Γερμανία, Σουηδία, Βέλγιο, Ιταλία, Σιγκαπούρη και Μεξικό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − three =