αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑποκλειστικό: Πότε θα βγει στον «αέρα» το Skroutz Food

Αποκλειστικό: Πότε θα βγει στον «αέρα» το Skroutz Food

Σε φουλ ρυθμούς εργάζεται το επιτελείο του Skroutz έτσι ώστε να βγει στον ιντερνετικό αέρα το Skroutz Food. Πρόκειται για την νέα πλατφόρμα της εταιρίας, η οποία θα δραστηριοποιείται στο πεδίο του online delivery.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του It’s Possible, ήδη λειτουργεί μια κλειστή beta έκδοση της πλατφόρμας (ανάμεσα σε περιορισμένους χρήστες και συνεργάτες), και αυτή την περίοδο που μιλάμε γίνονται τα πρώτα tests σε περιοχές όπως η Νέα Ιωνία, το Μαρούσι και το Χαλάνδρι.

Την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, αναμένεται να βγει στον «αέρα» η beta έκδοση, στην οποία θα μπορούν να συμμετέχουν περισσότεροι χρήστες. Όσοι θέλουν να συμμετέχουν και να είναι από τους πρώτους που θα δοκιμάσουν το Skroutz Food, θα πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέσα από την ειδική φόρμα που υπάρχει ήδη στο site του Skroutz.

Πότε θα γίνει το επίσημο λανσάρισμα του Skroutz Food; Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτό θα γίνει ως τα μέσα του ερχόμενου Σεπτέμβρη.

Το Skroutz Food μπορεί να μπαίνει σε ένα πεδίο που υπάρχουν και άλλοι «παίχτες», ωστόσο θέλει να διαφοροποιηθεί. Οι άνθρωποι πίσω από την πλατφόρμα, έχουν ήδη κλείσει κάποιες αποκλειστικές συνεργασίες με brands. Μέσα από το Skroutz Food, δηλαδή, ο χρήστης θα μπορεί να βρει επιλογές για να κάνει την παραγγελία του, τις οποίες δεν θα μπορεί να βρει σε άλλες ανταγωνιστικές πλατφόρμες.

Παράλληλα, το Skroutz Food αναμένεται να κρατά μικρότερες προμήθειες, σε σχέση με τους ανταγωνιστές. Ενώ στην πλατφόρμα θα δούμε και μερικά ενδιαφέροντα εργαλεία όπως η φωνητική παραγγελία.

Στόχος του Skroutz Food είναι να αξιοποιήσει την μεγάλη βάση χρηστών που παίρνει «προίκα» από το Skroutz, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και όλη η εμπειρία ετών που διαθέτουν τα στελέχη της εταιρίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 1 =