αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αποβιβάζεται» στην Ελλάδα η Amazon

«Αποβιβάζεται» στην Ελλάδα η Amazon

Μετά το event που διοργάνωσε με τα στελέχη της Alibaba, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας φαίνεται ότι θέλει να φέρει επί ελληνικού εδάφους  ακόμα έναν τεχνολογικό γίγαντα. Και συγκεκριμένα την Amazon. Με σκοπό φυσικά να προκύψουν ευρύτερες συνεργασίες.

Αυτό αποκαλύπτει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, σε συνέντευξη του στο Insider.gr. Ερωτηθείς για το ποια είναι τα σχέδια του Επιμελητηρίου, μετά τον ερχομό της Alibaba, ο ίδιος μίλησε ανοιχτά.

«Ήδη βρίσκεται στα σκαριά η προσπάθεια συνεργασίας με έναν άλλο γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου, την Amazon και θεωρώ ότι πολύ σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα να ανακοινώσουμε» είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου.

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «στην εποχή της παγκοσμιοποίησης που ζούμε, πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Και ένα από αυτά είναι η ραγδαία αύξηση του ηλεκτρονικού εμπορίου. Ως Επιμελητήριο λοιπόν, σεβόμενοι απόλυτα το ρόλο μας και την παρεμβατικότητα που οφείλουμε να έχουμε προς όφελος των μελών μας και της οικονομίας, θα συνεχίσουμε να ανοίγουμε το δρόμο και να δείχνουμε στον έλληνα επιχειρηματία προοπτικές που ίσως δεν ήξερε καν ότι υπάρχουν. Έτσι θεωρούμε βάσιμα ότι η στιγμή της ανάκαμψης δεν θα αργήσει και θα αφήσουμε επιτέλους πίσω μας την εσωστρέφεια, τη μιζέρια και την ύφεση».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − 1 =