αρχικηVIRALΑπίστευτο κι όμως ελληνικό: 3.000 άνθρωποι βρέθηκαν σήμερα στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Έκλεισε η παραλία

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: 3.000 άνθρωποι βρέθηκαν σήμερα στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Έκλεισε η παραλία

«Λουκέτο» στις οργανωμένες πλαζ της Βουλιαγμένης, στην Ακτή και στον Αστέρα μετά τη σημερινή κοσμοσυρροή και τις καταγγελίες που ακολούθησαν. O Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της πλαζ Βουλιαγμένης και επισήμανε στους υπεύθυνους ότι είναι αδιανόητο να επιτρέπεται η είσοδος. Πληροφορίες του NotiaReport λένε πως τα εισιτήρια που έκοψε από το πρωί η πλαζ της Βουλιαγμένης ανέρχονται σε 2.500 με τους λουόμενους να ξεπερνούν τους 3.000!

Λιγότερος κόσμος βρέθηκε και στην οργανωμένη παραλία της Βάρκιζας περίπου 150 άτομα, ωστόσο στην ελεύθερη ανατολική παραλία της Βάρκιζας οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 500! Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, επικοινώνησε και με τους αρμόδιους της Λίμνης Βουλιαγμένης και τόνισε ότι θα πρέπει να εξυπηρετούν μέχρι 60 άτομα ημερησίως και αυτοί προφανώς να έχουν το απαραίτητο έγγραφο που θα τους επιτρέπει να κάνουν χρήση των ιαματικών υδάτων για λόγους υγείας.

Τέλος, η Δημοτική Αστυνομία από το πρωί, πραγματοποιεί εντατικούς ελέγχους σε όλα τα καταστήματα εστίασης για το εάν εφαρμόζουν πλήρως τα μέτρα.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + 19 =