αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑπάντηση Άδωνι για τα «200 ευρώ»: Εγώ λέω ότι δεν πιστεύω ότι ζει κάποιος με αυτά (ΒΙΝΤΕΟ)

Απάντηση Άδωνι για τα «200 ευρώ»: Εγώ λέω ότι δεν πιστεύω ότι ζει κάποιος με αυτά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανέβηκε το πολιτικό θερμόμετρο με αφορμή τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη. Ο υπουργός Ανάπτυξης και επενδύσεων βρέθηκε σε πρωινή εκπομπή, και ρωτήθηκε για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, το οποίο ανέρχεται στα 200 ευρώ.

Σε ερώτηση για το αν τα 200 ευρώ τον μήνα είναι ικανοποιητικά, ο υπουργός απάντησε ότι σύμφωνα με μελέτη, αν δίνεις σε κάποιον 200 ευρώ τον μήνα, μπορεί να επιβιώνει. «Δεν λέω ότι με 200 ευρώ τον μήνα ζει όπως πρέπει», έσπευσε να συμπληρώσει και συνέχισε: «Δεν λέω ότι ονειρεύομαι μια ζωή στην οποία οι άνθρωποι θα ζουν με 200 ευρώ».

Οι δηλώσεις έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, ενώ ανάμεσα σε αυτούς που έκαναν κάποιο σχετικό tweet ήταν και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε δύο tweets, ως απάντηση σχετικά με το θέμα. «Με κατηγορείτε εμένα για μία μελέτη που αναφέρει ο δημοσιογράφος του Κεα περί 200€ και που εγώ παρακάτω στο βίντεο που κόψατε λέω ότι εγώ δεν πιστεύω ότι ζει κάποιος με αυτά; Τέτοια απόγνωση για αντιπολίτευση; Η χρονιά άλλαξε μυαλό δεν βάλατε» γράφει απευθυνόμενος στον Νίκο Παππά.

Σε κάθε περίπτωση, στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ολόκληρη την  επίμαχη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη στην τηλεοπτική εκπομπή του OPEN, έτσι ώστε ο καθένας να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 1 =