αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑν κλείσεις τις διακοπές σου μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, θα έχεις εκπτώσεις- Αυτά είναι τα «πακέτα» των τραπεζών

Αν κλείσεις τις διακοπές σου μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, θα έχεις εκπτώσεις- Αυτά είναι τα «πακέτα» των τραπεζών

Εκπτώσεις σε είδη θαλάσσης και εκδρομών, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ξενοδοχεία και μεγάλες αλυσίδες λιανικής προσφέρουν οι τράπεζες σε όσους προγραμματίζουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους χρησιμοποιώντας πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Το καλοκαίρι βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος μάς θύμισε ότι ήρθε η ώρα να προγραμματίσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Και οι τέσσερις συστημικές τράπεζες διαθέτουν προγράμματα επιβράβευσης για τους «πιστούς» πελάτες τους που προτιμούν το πλαστικό χρήμα κερδίζοντας σε χρήμα και πόντους.

Εθνική Τράπεζα

Η Εθνική Τράπεζα πολλαπλασιάζει τους πόντους που προσφέρει στους πελάτες της μέσω του προγράμματος επιβράβευσης Go4more για τις καλοκαιρινές αγορές τους στο πολυκατάστημα Attica. Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Μαΐου και «χαρίζει» 40 πόντους για κάθε ευρώ αγορών.

Τράπεζα Πειραιώς

Κίνητρα δίνει και η Τράπεζα Πειραιώς στους πελάτες της που αγοράζουν αγοράζουν είδη για την παραλία ή κλείνουν τώρα τα ακτοπλοϊκά τους εισιτήρια για το καλοκαίρι χρησιμοποιώντας τις χρεωστικές ή πιστωτικές της κάρτες.

Με τις αγορές αυτές, συγκεντρώνουν yellows, τα οποία εξαργυρώνουν στη συνέχεια στα συνεργαζόμενα καταστήματα απολαμβάνονας σημαντικές εκπτώσεις.

Alpha Bank

Επιπλέον πόντους προσφέρει και η Alpha Bank μέσω του προγράμματος επιβράβευσης Bonus για όσους προσθέσουν καλοκαιρινή «πινελιά» στο σπίτι τους με είδη από τα καταστήματα ΙΚΕΑ.

Η προσφορά προβλέπει έκπτωση 15% για εξαργύρωση με πόντους στις αγορές που πραγματοποιούνται στην αλυσίδα μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών της τράπεζας.

Eurobank

Επιστροφή σε ευρώ προσφέρει η Eurobank στους πελάτες της που θα πραγματοποιούν τις αγορές τους με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. To πρόγραμμα €πιστροφή επιστρέφει ευρώ, τα οποία οι καταναλωτές εξαργυρώνουν με όλες τις χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Ειδικά για το καλοκαίρι, η Eurobank «προτείνει» αεροπορικά ταξίδια με την Aegean Airlines, καθώς προσφέρει επιστροφή 3% επί της τιμής των εισιτηρίων σύμφωνα με την ειδική προσφορά.

Στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή συμμετέχουν οι καταναλωτές δωρεάν και αυτόματα:

  • Με όλες τις χρεωστικές κάρτες Eurobank και αυτές που εκδίδονται μέσω του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
  • Με τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Πηγή: Insider.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − 1 =