αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑν θέλει να κάνεις δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 μάλλον πρέπει να βιαστείς. Η Microsoft έβαλε deadline

Αν θέλει να κάνεις δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 μάλλον πρέπει να βιαστείς. Η Microsoft έβαλε deadline

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου μπορούν να αναβαθμίσουν το λειτουργικό τους σύστημα σε Windows 10, οι χρήστες των Windows 7/8 σύμφωνα με τη Microsoft.

Στην πραγματικότητα, η δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης έληξε τον Ιούλιο του 2016, αλλά η Microsoft έκανε μια εξαίρεση για όσους χρησιμοποιούσαν δυνατότητες προσβασιμότητας, όπως οθόνες Braille.

Αυτό έγινε καθώς η Microsoft ήθελε οι εν λόγω χρήστες να έχουν επιπλέον χρονικό περιθώριο, μέχρι επερχόμενες λειτουργίες προσβασιμότητας να καταφέρουν να ενταχθούν στο νέο λειτουργικό.

Αυτό όμως άφηνε ένα κενό, το οποίο μπορούσαν να εκμεταλλευτούν κι άλλοι χρήστες. Οποιοσδήποτε, μπορούσε να ενεργοποιήσει τις δυνατότητες προσβασιμότητας και η Microsoft τους επέτρεπε την αναβάθμιση. Ωστόσο, πλέον η Microsoft, έδωσε μια ημερομηνία λήξης για τη δυνατότητα αναβάθμισης ακόμη και για αυτούς τους χρήστες, στις 31 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, ήδη αρκετοί χρήστες έχουν είτε αναβαθμιστεί στα Windows 10, είτε αγόρασαν υπολογιστή με το λειτουργικό προεγκατεστημένο.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × four =