αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αν είσαι αρκετά καλός, κανείς δεν σε σταματά»: Ο Gary Vaynerchuk έκανε νέο ιντερνετικό χτύπημα

«Αν είσαι αρκετά καλός, κανείς δεν σε σταματά»: Ο Gary Vaynerchuk έκανε νέο ιντερνετικό χτύπημα

Σε φουλ ρυθμούς φαίνεται ότι εργάζεται το καλοκαίρι ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Gary Vaynerchuck. Και συνεχίζει να κάνει αναρτήσεις στα social media, σε σχεδόν καθημερινή βάση. Τώρα έκανε νέα ανάρτηση στην επίσημη FB Page του. Ήταν σύντομος και σαφής.

«Αν είσαι αρκετά καλός, κανείς δεν σε σταματά», τονίζει ο γνωστός businessman, αναρτώντας την εν λόγω φράση πάνω σε μια φωτογραφία του.

Πάνω ακριβώς από την εικόνα, ο ίδιος συμπληρώνει ότι αυτή είναι η πραγματική αλήθεια. Αν σκέφτεσαι με αυτόν τον τρόπο, μπορείς από τη μια να αναπτύξεις μεγαλύτερη υπομονή, ενώ από την άλλη θα αφήσεις στην άκρη τις δικαιολογίες. Φυσικά, η ανάρτηση έγινε viral και μέσα σε λίγες ώρες έχει συγκεντρώσει χιλιάδες likes.

This is as real as it gets .. either deploy patience or eliminate excuses to get to your wants and needs

Posted by Gary Vaynerchuk on Dienstag, 8. August 2017

Ο 41χρονος Gary Vaynerchuk είναι εδώ και χρόνια επιχειρηματίας, επενδυτής και αρθρογράφος. Μάλιστα, συχνά κάνει ομιλίες, έτσι ώστε να μεταφέρει τις εμπειρίες του στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Ο ίδιος έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές εταιρίες. Στο ξεκίνημα του, το 1999 ανέλαβε το brand με λικέρ που είχε ο πατέρας του. Ακολουθώντας τολμηρή τακτική -χρησιμοποιώντας το email marketing και τις νέες τεχνολογίες- κατάφερε να πολλαπλασιάσει την αξία της εταιρίας και από το 1 εκατ. δολάρια να φτάσει στα 5 εκατ. δολάρια το 2005.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης του VaynerMedia, ενός από τους μεγαλύτερους ψηφιακούς ομίλους media στον κόσμο. Είναι επίσης συνιδρυτής του επενδυτικού fund VaynerRSE.

 

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + 5 =