αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αν είναι εύκολο; Όχι δεν είναι»: Ένα βίντεο του TEDxLamia που θα σε κάνει να σκεφτείς διαφορετικά

«Αν είναι εύκολο; Όχι δεν είναι»: Ένα βίντεο του TEDxLamia που θα σε κάνει να σκεφτείς διαφορετικά

Το TEDxLamia 2019 πλησιάζει με το θέμα PARADIGMA και η οργανωτική ομάδα φρόντισε να μας προετοιμάσει με μία διδακτική ιστορία, η οποία συνοψίζει το «παράδειγμα» της ύπαρξης μας.

Καθώς πλησιάζουμε στις 17 Μαρτίου οι ανακοινώσεις ομιλητών και performers της εκδήλωσης αυξάνονται με αποτέλεσμα να αφήνουν ένα έντονο συναίσθημα ανυπομονησίας. Ενδεικτικά:

Η Δήμητρα Κοντοβά και η Εύη Χαμπλά θα βρεθούν στην σκηνή του TEDxLamia 2019 για να παρουσιάσουν το χορευτικό performance «camino». Πρόκειται για μια χορευτική προσέγγιση της συνεχούς επαφής δύο ανθρώπων, οι οποίοι συνυπάρχουν σε κοινή πορεία, με την υποστήριξη της πλατφόρμας συμπεριληπτικού χορού KYMA Project.


Ευρηματικός και χαρισματικός αφήνει το δικό του ξεχωριστό στίγμα σε κάθε του εμφάνιση σε θέατρο, τηλεόραση και στο χώρο της τέχνης.
Ο Άγγελος Παπαδημητρίου θα βρεθεί στο TEDxLamia 2019, για να προσεγγίσει το «PARADIGMA», με μία …ιδιαίτερη ομιλία!

Ο Χριστόφορος Κωνσταντόπουλος εμπνευστής της διαδικτυακής πλατφόρμας SafeRefugees.info της ΜΚΟ Médecins du Monde Greece – Γιατροί του Κόσμου έρχεται να αποτυπώσει τα δικά του παραδείγματα, που πηγάζουν από τη δράση του στην οργάνωση.

Η Ελίνα Δάλλα από το χώρο της αρχιτεκτονικής και του πολιτισμού θα δώσει τα δικά της παραδείγματα για το αστικό τοπίο και τη διαμόρφωση της πόλης του σήμερα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το site του TEDxLamia!

Αν ψάχνεις ακόμη για εισιτήρια, εξασφάλισέ τα εδώ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − 2 =