αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑν δεν θες να μετανιώσεις για την επόμενη μεγάλη απόφαση, ακολούθησε αυτές τις 5 απλές πρακτικές

Αν δεν θες να μετανιώσεις για την επόμενη μεγάλη απόφαση, ακολούθησε αυτές τις 5 απλές πρακτικές

Δεν είναι εύκολο να λάβεις κάποιες αποφάσεις στην ζωή σου. Και λίγο πριν κάνεις την τελική επιλογή, σίγουρα γυρνούν διάφορες σκέψεις στο μυαλό σου. Είναι σωστή η επιλογή που ετοιμάζεσαι να κάνεις; Είδες όλα τα δεδομένα; Θα μετανιώσεις για την επιλογή σου άραγε;

Ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες απλές κινήσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν. Το Success.com παραθέτει 5 τρόπους για να μην μετανιώσεις για την επόμενη μεγάλη απόφαση σου. Είναι 5 τρόποι για να φτάνεις στις καλύτερες αποφάσεις, όπως τους παραθέτει ο motivational speaker, Zig Ziglar.

1# Ο ύπνος βοηθά. Μην λαμβάνεις αποφάσεις όταν είσαι κουρασμένος (εκτός αν είναι ανάγκη). Κοιμήσου, ξεκουράσου, και πάρε την απόφαση με πιο καθαρό μυαλό.

2# Πάρε χρόνο. Μην λαμβάνεις αποφάσεις ακαριαία. Ο Zig Ziglar λέει κάτι ωραίο: «Αν πρέπει να λάβω μια απόφαση τώρα, η απάντηση είναι οχι. Αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει αν πάρω περισσότερο χρόνο». Και κάπως έτσι πείθει την άλλη πλευρά για να του δώσει ένα χρονικό περιθώριο.

3# Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά. Δες τι έχεις να κερδίσεις αν όλα πάνε καλά. Και τι έχεις να χάσεις αν όλα πάνε λάθος.

4# Ζήτα συμβουλές. Ειδικά για επιχειρηματικές αποφάσεις, είναι χρήσιμο να έχεις μια ομάδα από ανθρώπους σε διαφορετικά πεδία, οι οποίοι μπορούν να σε συμβουλέψουν για τις επιλογές που έχεις μπροστά σου. Για αποφάσεις που αφορούν την προσωπική ζωή, υπάρχουν οι φίλοι και η οικογένεια.

5# Φαντάσου το μέλλον σου. Αν δεν είσαι σίγουρος για μια απόφαση, φαντάσου πως θα είναι το μέλλον σου μετά την επιλογή που θα κάνεις. Πως θα είναι η ζωή σου στο προσωπικό, οικονομικό, πνευματικό και σωματικό κομμάτι; Μετά σκέψου την επιλογή που πραγματικά θες να κάνεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × two =