αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αν δεν είσαι εκατομμυριούχος, δεν έχεις λόγο να κάθεσαι τα Σαββατοκύριακα»: Η… σκληρή άποψη ενός αυτοδημιούργητου εκατομμυριούχου

«Αν δεν είσαι εκατομμυριούχος, δεν έχεις λόγο να κάθεσαι τα Σαββατοκύριακα»: Η… σκληρή άποψη ενός αυτοδημιούργητου εκατομμυριούχου

Μια από τις πιο… σκληρές συμβουλές του, δίνει σε νέο του post στο Facebook, ο Grant Cardone. Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχους είναι πολύ ενεργός στα social media, και συχνά δίνει συμβουλές, ανεβάζει άρθρα ή βίντεο. Αυτή τη φορά, μιλά για τα Σαββατοκύριακα. Και είναι ξεκάθαρος.

«Αν δεν είσαι εκατομμυριούχος, δεν έχεις λόγο να κάθεσαι τα Σαββατοκύριακα», λέει ο Grant Cardone, στην ανάρτηση του.

Posted by Grant Cardone on Freitag, 28. Juli 2017

Μιλάμε βέβαια για τον άνθρωπο, που στο παρελθόν έχει δηλώσει ανοιχτά, ότι εργάζεται πολλές ώρες.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται στο συνηθισμένο ωράριο 9-5. Εγώ εργάζομαι 95 ώρες την εβδομάδα» τονίζει ο Cardone. Και συμπληρώνει: «Αν θες να γίνεις πλούσιος, πρέπει να σταματήσεις να δουλεύεις στο ωράριο 9-5 και να ξεκινήσεις να εργάζεσαι 95 ώρες εβδομαδιαίως».

«Η ζωή μου δεν είναι στην κερκίδα. Δεν είμαι θεατής. Είμαι παίχτης μέσα στο γήπεδο» λέει χαρακτηριστικά. Και ο Cardone καταλήγει: «Θυμηθείτε, δεν υπάρχει έλλειψη χρημάτων. Υπάρχει έλλειψη ανθρώπων που δουλεύουν 95 ώρες την εβδομάδα».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + four =