αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αν δεν βρεις τρόπο να κερδίζεις χρήματα ενώ κοιμάσαι, θα δουλεύεις μέχρι να πεθάνεις»

«Αν δεν βρεις τρόπο να κερδίζεις χρήματα ενώ κοιμάσαι, θα δουλεύεις μέχρι να πεθάνεις»

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές στον κόσμο. Και φυσικά είναι σταθερά μέσα στις λίστες με τους πιο πλούσιους ανθρώπους. Ο Warren Buffett όμως γνωρίζει και κάτι ακόμα: Δεν γίνεται να δουλεύεις… 24 ώρες την ημέρα, κάθε ημέρα. Αν θες να βγάλεις πολλά χρήματα και να τα διατηρήσεις σε βάθος χρόνου, πρέπει να καταφέρεις και κάτι ακόμα: «Αν δεν βρεις τρόπο να κερδίζεις χρήματα ενώ κοιμάσαι, θα δουλεύεις μέχρι να πεθάνεις», έχει πει ο Buffett.

Με απλά λόγια, πρέπει να καταφέρεις να χτίσεις ένα project το οποίο θα «τρέχει»… και χωρίς εσένα. Χωρίς να είσαι από πάνω του 24ωρες. Είτε προσλαμβάνοντας κάποιους ανθρώπους που θα δουλεύουν για εσένα, είτε αυτοματοποιώντας κάποιες διαδικασίες.

Σε παλαιότερο άρθρο του It’s Possible, είχαμε παραθέσει και έναν ακόμα δρόμο. Έξι συγκεκριμένες ιδέες για να καταφέρεις να έχεις παθητικό εισόδημα.

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε βέβαια, ότι το παθητικό εισόδημα δεν σημαίνει ότι ξαφνικά θα αρχίσουν να… πέφτουν χρήματα από τον ουρανό. Προφανώς πρέπει να κάνεις κάποιες επιλογές και να γίνει μια προεργασία, έτσι ώστε από ένα σημείο και μετά να μπορείς να έχεις εισόδημα χωρίς να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια.

https://www.branex.ca/wp-content/uploads/2018/04/Passive-Income-Generation-Ideas-Infographic.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − nine =