αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω, θα μάθαινα αυτό το skill στο νεότερο εαυτό μου»: Εξηγεί ένας αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος

«Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω, θα μάθαινα αυτό το skill στο νεότερο εαυτό μου»: Εξηγεί ένας αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος

Για τον Mark Cuban έχουμε μιλήσει πολλές φορές εδώ στο It’s Possible. Ξεκίνησε από το μηδέν. Και πλέον είναι δισεκατομμυριούχος. Aυτός και οι συνιδρυτές του πούλησαν το Broadcast.com στην Yahoo για 5,7 δισεκατομμύρια δολάρια το 1999. Σήμερα, ο 61χρονος έχει μία περιουσία που φτάνει στα περίπου 4,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι πετυχημένος επιχειρηματίας και επενδυτής.

Ο καθένας μαθαίνει σημαντικά μαθήματα στα πρώτα στάδια της καριέρας του: Πότε πρέπει να αφήσει μια δουλειά, πώς να διαπραγματευτεί μια αύξηση μισθού, πώς να γράψει ένα δυνατό επαγγελματικό email.

Αλλά ο Mark Cuban είπε ότι οι πρώτες του δουλειές του έδωσαν το πιο σημαντικό μάθημα της καριέρας του: Tην τέχνη των πωλήσεων. Σε ένα βίντεο στο TikTok, ο δισεκατομμυριούχος είπε στο μιλώντας στο account School of Hard Knocks ότι αν γύρναγε τον χρόνο πίσω και έλεγε στον εαυτό του ένα πράγμα, αυτό θα ήταν να παραμείνει στο μονοπάτι που τότε ακολουθούσε και να γίνει καλός στις πωλήσεις.

«Θα επέστρεφα και θα έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα που έκανα», λέει ο Cuban. «Μόλις μάθετε πώς να πουλάτε, μπορείτε πάντα να ξεκινήσετε μια επιχείρηση [επειδή] είστε επιχειρηματίας στην ρίζα του», εξηγεί.

Όπως λέει, είναι σημαντικό να κατανοήσεις τι ακριβώς θέλουν οι άνθρωποι και να μπορέσεις να τους βοηθήσεις. Αυτό με τη σειρά του θα σε κάνει να κλείσεις deals και να δημιουργήσεις επιχειρήσεις.

@theschoolofhardknocks

Follow to join the movement! #entrepreneur #wealth #markcuban #billionaire #crypto

♬ Lofi nostalgic old music box(833007) – NARU

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 2 =