αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑνοίγουν (ξανά) τα Carrefour στην Ελλάδα

Ανοίγουν (ξανά) τα Carrefour στην Ελλάδα

Οι πληροφορίες είχαν κυκλοφορήσει από τις αρχές του έτους. Τώρα φαίνεται ότι είμαστε ένα βήμα πριν την «πρεμιέρα». Τα Carrefour επιστρέφουν στην Ελλάδα, δέκα χρόνια μετά την αποχώρηση τους.

Όπως μεταδίδει το Insider.gr, το άνοιγμα αναμένεται να γίνει στις αρχές Μαίου.

σε πρώτη φάση θα ανοίξουν πέντε καταστήματα, τα οποία θα λειτουργήσουν σε τουριστικές περιοχές με ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης από ότι στο παρελθόν, ενώ οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται εντός των επόμενων ημερών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το μοντέλο ανάπτυξης αφορά σε μικρότερα καταστήματα, τα οποία θα λειτουργήσουν κάτω από την ομπρέλα Carrefour market, Carrefour express, Carrefour bio με βιολογικά προϊόντα, καθώς Carrefour flash με αυτόματη εξυπηρέτηση.

Τα Carrefour market θα έχουν έκταση από 600 έως 2.000 τ.μ., τα Carrefour express από 200 έως 400 τ.μ., ενώ τα Carrefour bio από 400 έως 800 τ.μ. Αντίστοιχα, τα καταστήματα flash θα είναι ακόμη μικρότερα, καθώς η έκτασή τους δεν θα ξεπερνά τα 150-200 τμ, θα αναπτυχθούν σε αστικά κέντρα, ενώ ως convenience καταστήματα, θα απευθύνονται σε πιο νεανικό, τεχνολογικά εξοικειωμένο κοινό που επιθυμεί να ψωνίζει με άνεση, γρήγορα και εύκολα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − six =