αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Ανοίγει» το Pinterest: Στο εξής θα μπορείς να εξάγεις το video content σου σε άλλα social media

«Ανοίγει» το Pinterest: Στο εξής θα μπορείς να εξάγεις το video content σου σε άλλα social media

Σε μία σημαντική αλλαγή προχωρά το Pinterest. Η πλατφόρμα λανσάρει σήμερα μια νέα δυνατότητα για τα Idea Pins — η πρώτη της νέα μορφή Pin για βίντεο που παρουσιάστηκε πέρυσι. Τώρα, το Pinterest λέει ότι οι δημιουργοί του θα μπορούν να κατεβάζουν και να μοιράζονται τα Idea Pins τους σε κοινωνικά μέσα, όπως το Facebook, το Instagram και άλλα.

Τα Idea Pins, ενώ προορίζονται να βοηθήσουν το Pinterest να είναι πιο ανταγωνιστικό με το TikTok και τέτοιες πλατφόρμες, δεν είναι απλώς βίντεο. Αντίθετα, μοιάζουν περισσότερο με έναν συνδυασμό από Stories και βίντεο, το καθένα με έως και 20 σελίδες περιεχομένου τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε σαν ιστορία. Αυτό το περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει είτε μια στατική εικόνα είτε ένα βίντεο. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν scroll στα διάφορα Idea Pins από δημιουργούς που ακολουθούν σε μια κατακόρυφη ροή που μοιάζει με το TikTok.

Idea Pins Main Image

Με την κυκλοφορία του Pin Sharing, οι δημιουργοί θα πατήσουν πρώτα το εικονίδιο “FB Stories” ή “IG Stories” στο μενού κοινής χρήσης, το οποίο θα ξεκινήσει τη λήψη του Idea Pin. Στη συνέχεια, το περιεχόμενο θα αποθηκευτεί ως watermarked video που συρράπτει όλες τις σελίδες του Idea Pin και, στη συνέχεια, τελειώνει με μια κάρτα που εμφανίζει το όνομα του δημιουργού και το όνομα χρήστη του Pinterest — μια μορφή που μιμείται την επιλογή λήψης του TikTok. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, το Pinterest θα ανακατευθύνει τον χρήστη στην εφαρμογή Facebook ή Instagram με ανοιχτό το Story creation flow και το βίντεο με το υδατογραφημένο Idea Pin έτοιμο για περαιτέρω επεξεργασία και δημοσίευση.

Θα επιτρέπεται επίσης ο διαμοιρασμός σε άλλες πλατφόρμες, όπως το Snapchat και το TikTok.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − fifteen =