αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑνοίγει σήμερα το πρώτο ξενοδοχείο MGallery Collection στην Ελλάδα

Ανοίγει σήμερα το πρώτο ξενοδοχείο MGallery Collection στην Ελλάδα

Σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για τον τουρισμό και την ξενοδοχειακή αγορά, κάνει σήμερα πρεμιέρα η νέα επένδυση της Λάμψα στο Σύνταγμα. Πρόκειται για επένδυση ύψους 25 εκατ. ευρώ, που σύμφωνα με πηγές του ομίλου δίνει σήμα εμπιστοσύνης για τον προορισμό της Αθήνας.

Σημειώνεται πως τη διαχείριση του “Athens Capital Hotel – Mgallery” στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Κριεζώτου που ανοίγει σήμερα, έχει αναλάβει ο γαλλικός όμιλος της Accor.

Είναι η πρώτη μονάδα της MGallery Collection στην Ελλάδα και έρχεται να προστεθεί στις δύο πολυτελείς μονάδες “Μεγάλη Βρεταννία” και “King George” που διατηρεί η Λάμψα στο Σύνταγμα.

Το ξενοδοχείο ήταν αρχικά προγραμματισμένο να ανοίξει τον Απρίλιο, οι εξελίξεις όμως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και το πάγωμα της τουριστικής δραστηριότητας ανέτρεψαν το σχεδιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν κρατήσεις για το προσεχές διάστημα, με τα ποσοστά πληρότητας εντούτοις κατά το ρεπορτάζ να ακολουθούν το γενικότερο κλίμα των κρατήσεων που καταγράφουν τα ξενοδοχεία της Αθήνας. Το ξενοδοχείο διαθέτει 158 δωμάτια, 18 σουίτες και προεδρική σουίτα. 

Πηγή: Capital.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + fifteen =