αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑναφορές για υπερθέρμανση των Google Pixel 3 κατά την φόρτιση

Αναφορές για υπερθέρμανση των Google Pixel 3 κατά την φόρτιση

Είναι αλήθεια πως δεν είναι και λίγα τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί στα νέα smartphone της Google, με το Pixel 3 να παρουσιάζει σοβαρό πρόβλημα κατά τη φόρτιση, λίγο μετά την ανακοίνωση της εταιρείας για τη διόρθωση σχετικά με τη διαχείριση της RAM.

Υπάρχουν αναφορές σχετικά με σοβαρό πρόβλημα που παρουσιάζεται κατά τη φόρτιση του Pixel 3, όπου η συσκευή υπερθερμαίνεται υπερβολικά σε σημείο που απανεργοποιείται μόνο του έτσι ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Θα πρέπει όμως να αναφέρουμε ότι το κοινό στοιχείο των αναφορών είναι το ότι οι κάτοχοι των Pixel 3 συνεχίζουν να τα χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια της φόρτισης, με ορισμένους να απολαμβάνουν τη μουσική τους, άλλοι να παρακολουθούν ταινίες ενώ άλλοι πραγματοποιούν video-κλήσεις.

Αυτό που βγαίνει σα συμπέρασμα είναι το ότι οι συσκευές πιέζονται ακόμα περισσότερο όταν τις χρησιμοποιούμε κατά τη διάρκεια της φόρτισης μιας και όχι μόνο “ανεβάζουν” θερμοκρασία λόγω της χρήσης αλλά και λόγω της φόρτισης, με αποτέλεσμα να υπερθερμαίνονται και να απενεργοποιούνται. Επειδεί όμως δε θα είναι η μοναδική συσκευή που κάποιος χρησιμοποιεί ενώ αυτή φορτίζει και από τη στιγμή που δεν έχουν ακουστεί ανάλογα περιστατικά με άλλα smartphone, τότε κάτι θα πρέπει να συμβαίνει με τα Pixel 3.

Οι κύκλοι φόρτισης των συσκευών συνήθως περιλαμβάνουν ορισμένα βήματα τα οποία θα αποτρέψουν την εκδήλωση ορισμένων άσχημων καταστάσεων και υπάρχουν περιπτώσεις που η ίδια η συσκευή θα υπερθερμανθεί έτσι ώστε να διακοπεί η φόρτιση της συσκευής, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις η συσκευή απενεργοποιείται, με τη διαδικασία της φόρτισης να συνεχίζεται.

Τέλος, αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμα περισσότερα προβλήματα μιας και οι περισσότεροι κοιμόμαστε το βράδυ και έχουμε τις συσκευές μας να φορτίζουν δίπλα μας, ενώ στην περίπτωση που τα πράγματα γίνουν ακόμα χειρότερα, τότε θα πιαστούμε κυριολεκτικά στον ύπνο.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × one =