αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑνατροπή και από τα Zara: Ανοίγουν τελικά στις «κόκκινες» περιοχές… για να μην εξαιρεθούν από τα μέτρα στήριξης

Ανατροπή και από τα Zara: Ανοίγουν τελικά στις «κόκκινες» περιοχές… για να μην εξαιρεθούν από τα μέτρα στήριξης

Στον δρόμο… των Jumbo θα πάει τελικά και ο Όμιλος Inditex (Zara, Pull&Bear, Bershka, κ.ά.). Ενώ η εταιρία είχε ανακοινώσει ότι δεν θα ανοίξει τα φυσικά καταστήματα της στις «κόκκινες» περιοχές, τελικά τώρα κάνει στροφή και θα λειτουργήσει το δίκτυό του στις περιοχές αυτές με το μοντέλο click inside.

Η απόφαση ελήφθη νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχαν τα στελέχη της θυγατρικής στην Ελλάδα με τα κεντρικά στην Ισπανία. 

Η εταιρία φαίνεται πως η αποφάσισε να αλλάξει στρατηγική, στα ίδια πλαίσια που το έκαναν και τα Jumbo. Τα οποία επίσης είχαν ανακοινώσει ότι δεν θα ανοίξουν τα φυσικά καταστήματα τους στις «κόκκινες» περιοχές, αλλά τελικά… θα ανοίξουν τα φυσικά καταστήματα τους. Τόσο ο όμιλος Inditex όσο και τα Jumbo ουσιαστικά «αναγκάστηκαν» να ανοίξουν τα φυσικά καταστήματά τους διότι σε αντίθετη περίπτωση θα εξαιρούνταν από τα μέτρα στήριξης. 

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στις «κόκκινες» περιοχές είναι και η Αττική αυτή τη στιγμή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − thirteen =