αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αναταράξεις»: Τέλος όλες οι πτήσεις για την Emirates- Tι ισχύει για την Turskish Airlines

«Αναταράξεις»: Τέλος όλες οι πτήσεις για την Emirates- Tι ισχύει για την Turskish Airlines

Η αεροπορική εταιρία Emirates ανακοίνωσε σήμερα ότι θα σταματήσει όλες τις πτήσεις της μέσα στην εβδομάδα, ενώ θα προχωρήσει σε μείωση των μισθών του προσωπικού της κατά 50%, εξαιτίας των οικονομικών επιπτώσεων από την εξάπλωση του κορονοϊού, στην ταξιδιωτική ζήτηση εισιτηρίων.

Η εταιρία που ελέγχεται από το Ντουμπάι έχει ήδη ανακοινώσει την αναστολή λειτουργίας περίπου του 70% του δικτύου της και την περικοπή του πτητικού της έργου προς 159 προορισμούς.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η Emirates ζήτησε από το προσωπικό της να λάβει άδεια άνευ αποδοχών, ενώ πάγωσε τις προσλήψεις προσωπικού, καθώς ο κλάδος των αεροπορικών εταιριών βρίσκεται αντιμέτωπος με μία από τις μεγαλύτερες οικονομικές προκλήσεις στην ιστορία του.

Τι θα γίνει με την Turkish

Η Turkish Airlines θα σταματήσει όλες τις διεθνείς πτήσεις της από τις 27 Μαρτίου, εκτός από αυτές με προορισμό το Χονγκ Κονγκ, τη Μόσχα, την Αιθιοπία, τη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον, μεσούσης της επιδημίας του κορονοϊού, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των τουρκικών αερογραμμών.

“Αν και θα υπάρξει μείωση, οι εσωτερικές μας πτήσεις θα συνεχιστούν”, έγραψε ο πρόεδρος διευθύνων σύμβουλος Μπιλάλ Εκσί στο Twitter.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 2 =