αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑνακοινώθηκε: Έρχονται τα ηχητικά tweets

Ανακοινώθηκε: Έρχονται τα ηχητικά tweets

Η αποστολή ηχητικών μηνυμάτων δεν είναι κάτι νέο για τις εφαρμογές μηνυμάτων, τώρα όμως έρχονται και ως tweets στο Twitter. Η εταιρία ανακοίνωσε το νέο τρόπο ανάρτησης περιεχομένου, ως εναλλακτική του γραπτού κειμένου, χωρίς να περιορίζεται από τον αριθμό γραμμάτων. Κάθε χρήστης θα μπορεί να καταγράψει 140 δευτερόλεπτα ηχητικού κλιπ για κάθε tweet.

Ανά τα χρόνια, οι φωτογραφίες, τα videos, τα gifs και οι επιπλέον χαρακτήρες σας επέτρεψαν να προσθέσετε τη δική σας πινελιά και προσωπικότητα στις συζητήσεις σας. Αλλά μερικές φορές, οι 280 χαρακτήρες δεν είναι αρκετοί και κάποιες χροιές της συζήτησης χάνονται στη μετάφραση. Οπότε ξεκινώντας από σήμερα, δοκιμάζουμε ένα νέο χαρακτηριστικό που θα προσθέσει ένα πολύ πιο ανθρώπινο στοιχείο στον τρόπο που χρησιμοποιούμε το Twitter – την ίδια τη φωνή σας.

Αρχικά, τα ηχητικά tweets θα είναι διαθέσιμα μόνο στο iOS και για περιορισμένους χρήστες. Σταδιακά θα γίνει διαθέσιμο για όλους τους χρήστες iOS μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ενώ δεν έχει υπάρξει ακόμα ανακοίνωση για την έλευση του χαρακτηριστικού στο Android.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − five =