αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑλλαγή στάσης από το WhatsApp: Δεν θα διαγραφεί κανένας χρήστης που δεν συμφωνεί με τη νέα πολιτική

Αλλαγή στάσης από το WhatsApp: Δεν θα διαγραφεί κανένας χρήστης που δεν συμφωνεί με τη νέα πολιτική

Από το επόμενο Σάββατο 15 Μαΐου 2021 τίθενται σε ισχύ οι νέοι Όροι Χρήσης της υπηρεσίας WhatsApp, οι οποίοι ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων και ένα μεγάλο κύμα φυγής των χρηστών από την υπηρεσία προς άλλους προορισμούς λόγω της επιβεβαίωσης πως θα μοιράζεται ορισμένα έξτρα προσωπικά δεδομένα με τη “μαμά” Facebook.

Αρκετοί ίσως θα θυμάστε πως υπήρχε η απειλή για αυτόματη απενεργοποίηση ή/και διαγραφή των λογαριασμών σε περίπτωση που οι χρήστες δεν συμφωνήσουν με τη νέα πολιτική του WhatsApp, παρόλα αυτά, σήμερα η εταιρεία υπαναχώρησε αναφέροντας στην ανακοίνωση της ότι δεν κάνει πράξη την απειλή της.

Παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία των χρηστών έχει αποφασίσει να δεχτεί τους νέους Όρους Χρήσης της υπηρεσίας WhatsApp, αναγνωρίζουμε πως κάποιοι δεν είχαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με το θέμα. Ως εκ τούτου, κανένας λογαριασμός δεν πρόκειται να διαγραφεί στις 15 Μαΐου 2021 λόγω της εφαρμογής της νέας πολιτικής, ούτε θα χαθούν λειτουργίες από το WhatsApp. Θα συνεχίσουμε να στέλνουμε υπενθυμίσεις στους χρήστες για αρκετές εβδομάδες από τώρα και στο εξής.

Ουσιαστικά η Facebook ρίχνει και πάλι το μπαλάκι στους χρήστες, αλλά διαβάζοντας ανάμεσα στις γραμμές αντιλαμβάνεται κανείς πως δεν θα ήταν και πολύ φρόνιμο εκ μέρους της να υλοποιήσει την απειλή της, δεδομένου ότι ήδη εκατοντάδες χιλιάδες έχουν αφήσει το WhatsApp για άλλες υπηρεσίες.

Πηγή: techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + two =